Authentic Models (1)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

Pure nostalgie komt tot leven met Authentic Models

Authentic Models is een unieke sfeermaker en blaast meubilair en accessoires uit vervlogen tijden bijzonder nieuw leven in. Als kleine jongen raakte de oprichter, Haring Piebenga, geïntrigeerd door de potentie van veilingen. In de jaren die volgden groeide zijn fascinatie voor authentieke producten gestaag. Zijn bedrijf heeft inmiddels vestigingen in zowel Amerika als Nederland en kan bogen op een grote internationale vaste klantenkring. Met de collectie die Zitmaxx Wonen je te bieden heeft, kun je ook jouw leefruimte stijlvol accentueren met prachtige authentieke stukken in een modern jasje.

Meubilair met authentieke accenten

In de grote en veelzijdige collectie van Zitmaxx Wonen tref je verschillende soorten meubelstukken die ieder voor zich een eigen unieke weergave van de historie hebben. Wat te denken van een schitterende salontafel met een oude globe in het tafelblad verwerkt? Of bergkast Stateroom Armoire die in verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar is? Deze kast heeft het uiterlijk van een imposante koffer die op zijn zij staat. Eenmaal geopend tref je verschillende legplanken en lades met lederen banden die met de hand genaaid zijn. Hiernaast vind je eveneens unieke banken, zoals de Pommel Bench, eetkamerstoelen en fauteuils van dit uitzonderlijke stijlmerk in ons assortiment.

SOS: morselamp in je woonkamer

Ook op het gebied van verlichting heeft Authentic Models zich laten inspireren door de historie. Zo heb je met de vloerlamp Marconi Spotlight een ogenschijnlijke replica van de lamp die in de jaren 30 waarschijnlijk werd gebruikt op slagschepen van de Franse marine. Met hanglamp Steamer Deck haal je een verlichtingsbron in huis die werd gebruikt op stoomschepen, aan het begin van de 20e eeuw.

Decoreer met traditionele sfeer

Authentic Models biedt een ruime keuze aan authentieke decoratiestukken. Met deze stijlornamenten voeg je een schitterend nostalgisch accent aan iedere leefruimte toe. Ervaar het zelf in de Zitmaxx Wonen showroom in Ter Aar of laat je aangenaam verrassen op onze website. Miniatuurschepen- en vliegtuigen, globes, scheepsbellen en verrekijkers zijn maar een paar voorbeelden van de veelzijdigheid van deze collectie.

Terug naar boven