Steinhauer

Merklogo

In 1933 is Steinhauer begonnen met de productie van lampen. Tot op de dag van vandaag zijn design en ontwikkeling nog volledig in eigen handen vanuit Nederland.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Steinhauer verlichting is al meer dan 80 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Wat ooit begon als lokale lampenmakerij in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot succesvol verlichtingsbedrijf met internationale allure en hoofdkantoor in Apeldoorn. Naast het ongekend grote succes in Nederland, exporteert Steinhauer vandaag de dag naar 14 verschillende landen. Hierbij zijn Duitsland en België de grootste buitenlandse afnemers. Zitmaxx Wonen heeft een prachtige collectie van deze lampenspecialist in huis. Ontdek deze lampencollectie op onze website of breng een bezoek aan onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn).

Inmiddels staat de derde generatie Steinhauer aan het roer. Samen met een gedreven designteam weet deze lampenexpert hierdoor precies naar welke verlichting de Nederlander op zoek is om thuis de ideale lichtsfeer te creëren. Door continu te innoveren weet Steinhauer zelfs met LED verlichting een toonbeeld van gezelligheid te maken. Veel mensen denken dat de LED lamp alleen een fel blauwwit licht geeft. Niets is minder waar bij de Steinhauer verlichting. Bij Zitmaxx Wonen zal je veel verschillende lichtkleuren van deze lampsoort treffen. Bovendien kun je veel van deze LED lampen dimmen, waardoor je een schitterende ambiance creëert. Uiteraard geldt dit ook voor de grote diversiteit aan halogeenlampen in ons assortiment van dit bijzondere lampmerk.

Naast de verlichting, worden ook de Steinhauer lampen zelf stuk voor stuk gekarakteriseerd door een sfeervolle veelzijdigheid. Er is gedacht aan iedere woninginrichting en interieurstijl. Wil je een stoere uitstraling met een industriële hanglamp? Overweeg dan de robuuste hanglamp Bikkel. Deze blikvanger komt bij Zitmaxx Wonen in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor er voor iedere inrichting een geschikte variant te vinden is. Ook in de vloer-, tafel-, wand- en plafondlampen van Steinhauer is er voor iedere leefruimte volop keuze aan unieke en prachtige sfeerornamenten.