Oorfauteuil Ripley - Maurits

Oorfauteuil Ripley - Maurits
  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Geen aanbetaling in winkel

Oorfauteuil Ripley - Maurits

Fauteuil Ripley - Maurits van het merk Chloé is leverbaar in meer dan 65 kleuren. Tevens is de fauteuil leverbaar stof en kunstleder. Je kunt kiezen uit diverse pootmogelijkheden. Deze fauteuil wordt standaard uitgevoerd met beuken poten in de kleur naturel.

Productinformatie
Merk
Chloé
Breedte
75 cm
Diepte
77 cm
Hoogte
99 cm
Poot type
Hout
Relaxfunctie
Nee
Zitdiepte
52 cm
Zithoogte
48 cm
Zitbreedte
47 cm
Hoogte armleuning
59 cm
Draaibaar
Nee
Garantie
5 jaar
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Heb je een product via het internet of de telefoon besteld en ben je toch niet helemaal tevreden, dan is er een mogelijkheid om het product retour te sturen. Echter, de kosten van het retourneren zijn voor jezelf. Natuurlijk mag je het product ook zelf, kosteloos, komen terugbrengen op onze vestiging. Veel van onze producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Bij andere producten vervalt het retourrecht, bijvoorbeeld omdat het een op maat gemaakt artikel betreft. Bij deze producten wordt bij het bestellen keurig vermeld dat deze op maat gemaakt worden. Zie de pagina Ruilen en Retourneren voor meer informatie.

 

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Oorfauteuil Ripley - Maurits
Art stelde de vraag:
"Klopt de aangegeven diepte? Is hij maximaal 77cm diep? Ik heb nl. maar beperkt de ruimte en wil zeker weten dat het diepste punt niet langer is dan 77 cm inclusief de uitstekende/niet rechte rugleuning. (Dus de gehele diepte van het begin tot het einde van de stoel. De rugleuning loopt boven iets uit, vandaar mijn vraag. Kunt u dit voor mij na meten? Alvast hartelijk dank!"

Beste Art, Oorstoel Ripley heeft een totale diepte van 76 cm, gemeten vanaf het diepste punt bij het bovenste gedeelte van de fauteuil.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven