Jesper Home stoelen
✓ Jesper Home Stoelen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Jesper Home

Jesper Home: betaalbare designstoelen en -fauteuils

Iconische designs bieden Jesper Home inspiratie voor het creëren van schitterende stoelen en fauteuils. Samen met mooie materialen kun je bij Zitmaxx Wonen je hart ophalen aan de fraaiste exemplaren van dit stoelenmerk. Naast iconisch design en hoogstaande kwaliteit materialen haalt het merk ook inspiratie uit de verschillende zitmomenten die er zijn. Bijvoorbeeld tafelen met je eetclub, bijkomen na een lange werkdag, samen ontbijten en ga zo maar door. Op al deze momenten wil het merk je het ultieme zitgenot bieden met optimaal comfort. Daarbij wordt uiteraard ook de esthetiek niet uit het oog verloren.

Inspiratie door ons Jesper Home stoelenassortiment

Je laat je door het stoelenassortiment van Zitmaxx Wonen volop inspireren. Zo creëer je zelf je eigen zitmomenten voor ontspanning en comfort. Door de vele specifieke eigenschappen waaruit je kunt kiezen passen de stoelen van Jesper Home gegarandeerd bij elk interieur. Op onze site kun je eenvoudig selecteren waar jouw ideale stoel of fauteuil aan moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld eetstoelen in een specifieke kleur of kleurcombinatie en van welk materiaal mogen de stoelpoten zijn? Daarnaast kun je selecteren of de stoel met of zonder armleuning vormgegeven moet worden en of er een handgreep aan moet zitten.

Kies het zitcomfort dat bij je past

Smaken verschillen niet alleen op het gebied van uitstraling en interieurstijlen maar ook op het gebied van zitcomfort. Waar de een liever op een draaibare stoel zit wil de ander deze optie juist niet. Daarom kun je bij verschillende Jesper Home stoelen en fauteuils kiezen of deze draaibaar moeten zijn. Verder kun je desgewenst wieltjes toevoegen en ook of de stoel van je keuze verstelbaar moet zijn. Plaats je de eetstoelen onder een tafel? Hou dan rekening met de tafelhoogte en de hoogte van de stoel. Je kunt de zithoogte namelijk ook eenvoudig filteren op onze site. Datzelfde geldt voor het zitvlak, oftewel de zitbreedte.

Terug naar boven