Dijkos Ztahl

Merklogo

Ztahl is een producent van design verlichting. Onze collecties bedenken en maken wij met de hand in eigen huis, volgens eigenzinnig design.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

ZTaHL van Dijkos biedt je een unieke lampencollectie die je nergens anders zult vinden. Van oorsprong is Dijkos een metaalbewerkingsbedrijf en dit vakmanschap vind je terug in iedere lamp. Geïnspireerd door al wat er om hen heen gebeurt, creëren de ervaringsrijke medewerkers van Dijkos prachtige verlichtingsvormen met staal als hoofdingrediënt. Stijlvol en robuust. In de ZTaHL collectie bij Zitmaxx Wonen ontdek je een eigenzinnig design dat niet alleen fungeert als blikvanger in een modern interieur, maar ook iedere klassieke woonstijl vervolmaakt.

Tijdens de productie wordt er voor ZTaHL verlichting uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam roestvrij staal (RVS). RVS behoudt de kwaliteit en is bovendien een sterk en onderhoudsvrij materiaalsoort. Naast RVS wordt gebruik gemaakt van andere duurzame materiaalsoorten zoals hout. Door deze materiaalcombinatie weet dit sterke verlichtingsmerk ook de laatste modetrends in hun lampen vorm te geven.

ZTaHL staat voor sterke kwaliteit. Om dit te kunnen garanderen worden alle producten met de hand gemaakt. Van het ontwerpen tot in perfectie lassen, de medewerkers van Dijkos zijn pas tevreden als hun klanten dat zijn. Maar daar houdt het niet op. Tevredenheid alleen dekt namelijk niet het gevoel dat je ervaart wanneer je een lamp van dit merk in je huis hebt. Telkens weer weet deze verlichting je te imponeren door de bijzondere en stijlvolle uitstraling.

Of je nu een tafellamp, een wandlamp, een hanglamp of een vloerlamp zoekt, iedere lampsoort is sterk vertegenwoordigd in de staaldesign collectie van ZTaHL. Bovendien is er aan iedere woonstijl gedacht. Met plafonnière Barletta 5124 zal je blik verleid worden continu naar boven te kijken, zo indrukwekkend mooi. Of wat te denken van tafellamp Rome 2414? Strak en toch speels door de verschillende stalen blokpatronen in de tafellampvoet. Breng ook eens een bezoek aan de Zitmaxx Wonen showroom van 15.000 m2 in Ter Aar. Laat je overrompelen door de pracht en praal van ZTaHL en ontvang een vriendelijk en passend advies.

Recent door jou bekeken