Aemely

Merklogo

Met meer dan 30 jaar ervaring is Aemely een importeur en producent van meubels en wanddecoratie. Wij bieden zowel betaalbaar als trendvol design aan.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Prijs
tot
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Aemely is dé specialist in schommelstoelen en vloerkleden. Daarnaast heeft Aemely ook eigen ontwerp schilderijen, banken, barkrukken, fauteuils en meer diverse meubels in hun collectie. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Aemely zowel betaalbaar als trendvol design aan. Benieuwd? Kom dan gerust eens bij onze woonwinkel langs in Ter Aar. We hebben een showroom van 15.000 m2 met alle denkbare producten om je woongenot tot het maximale te verhogen.

Met de Papa en de Mama uitvoering heeft Aemely de meest comfortabele fauteuil op de markt gebracht. Kwalitatief en prijstechnisch een zeer goede stoel. De stoelen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, materialen en kleuren. Ideaal voor in de woonkamer, keuken of babykamer. Een schommelstoel is een stoel waar de bovenkant eenvoudig naar voren en achteren kan worden bewogen door de beide halfronde poten. De klassieke schommelstoel is een houten model met gebogen glijders net als een hobbelpaard. Het effect van het schommelen heeft een bepaalde rust en kalmte, en kan voor sommige mensen zelfs therapeutisch werken. 

Wat karpetten betreft is Aemely een creatieve kunstenaar. Alle vloerkleden van Aemely zijn laagpolig en gemaakt van polyester. De tapijten hebben elk een unieke hoge kwaliteit print en creëren een echte eye-catcher in iedere woonruimte. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken en slijten niet snel. Met de kleden van Aemely krijgt je interieur een strakke, maar toch gezellige uitstraling.

Recent door jou bekeken