Decoratie

Product weergave 2 | 1

Met deze decoratie creëer je de finishing touch

Decoratie maakt iedere interieurstijl helemaal af. Je voegt net dat ene accent toe waardoor je precies de uitstraling realiseert die je voor ogen had. Het mooie van decoratiestukken is bovendien dat je onbeperkt kunt variëren. Daarom kun je bij Zitmaxx Wonen voor de laagste prijzen te kust en te keur. Zo wissel je het ene pronkstuk af met het andere waardoor je net even weer wat nieuws creëert en je je interieur een frisse uitstraling geeft. Ideaal toch? Neem op je gemak een kijkje op onze site of kom onze decoratiestukken bewonderen in Ter Aar. Op 15.000 m2 is een grote diversiteit aan sfeermakers voor je opgesteld en opgehangen.

Iedere ruimte heeft zo zijn eigen specifieke decoratiemogelijkheden. Zo staat een mooie fruitschaal schitterend op de eettafel en geven sierkussens je bankstel net even dat beetje extra. Ditzelfde geldt voor plaids. Hang bijvoorbeeld Plaid Gerstekorrel Jeans van het merk Knit Factory over de bankleuning en zie daar, wat een prachtige look. Daarnaast geven windlichten zowel overdag als ’s avonds een intieme sfeer. Je kunt bij ons kiezen uit diverse stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een Oosters accent met Windlicht Bazar van By-Boo of kies voor Windlicht Lena van Richmond Interiors voor een chique decoratie.

In het Zitmaxx Art Center in Ter Aar tref je decoratie in de vorm van bijzondere schilderijen. Zowel de abstracte als de realistische kunststijl is hierin sterk vertegenwoordigd. Loop je vervolgens door onze showroom, dan ontdek je nog veel meer decoratie toppers voor aan de wand. Schitterende spiegels en trendy klokken. Ook kun je hier terecht voor unieke kapstokken. Het decoratiemerk Authentic Models heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor Kapstok Black Oar en je haalt gewoon een houten roeipeddel als kapstok in huis. Over unieke decoratie gesproken.