Loveseats

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Relaxsysteem chevron-up
Losse kussens chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Zitdiepte chevron-up
tot
Zithoogte chevron-up
tot
Poothoogte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Loveseat: haal de pure romantiek in huis

Een loveseat is een fantastisch zitmeubel dat veel comfort biedt aan een of twee personen. Alle loveseats van Zitmaxx Wonen laten je heerlijk tot ontspanning komen. Bovendien doen ze stuk voor stuk hun naam eer aan door de bijzonder romantische uitstraling. Of je nu van trendy, klassiek of landelijk houdt: je treft je lievelingsmeubel gegarandeerd in onze meubelwinkel van 15.000 m2 in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn).

Brede zitting voor optimaal comfort

Door de opvallend brede zitting valt de loveseat snel in het oog. Dit nodigt uiteraard uit om meteen op te gaan zitten. Een heerlijk comfort maakt zich dan van je meester. Dit komt niet in de laatste plaats door de ‘nosag’ vering in al onze loveseats. Nosag betekent letterlijk ‘niet zakken’. Deze golvende vering is bijzonder stevig waardoor je er jarenlang zitplezier op beleeft. Daarbij hebben de meeste zitvullingen een luxe rendementsschuim. Dit betekent dat je onze loveseat snel als jouw zitplaats in de woonkamer moet claimen, want opgestaan is zeker weten plaats vergaan.

Liefde past overal

Omdat smaken verschillen valt er bij Zitmaxx Wonen veel te kiezen. Een schitterend zitmeubel als verlengstuk van je landelijke woninglook? Dan is Loveseat Emperor van het merk Easy Sofa het overwegen zeker waard. Of kies voor pure nostalgie met Zetel English van Dongo & Tango. Welke kleur of welk materiaal je ook kiest, je herleeft hiermee de typisch oud-Engelse sfeer. Ook voor trendy en moderne interieurstijlen tref je bij ons liefderijke sfeermakers.

Romantisch accent

Daarbij geeft de loveseat precies dat romantische accent aan je totale meubilair. Bij Zitmaxx Wonen kun je ze daarom combineren met banken en tafels uit dezelfde meubellijn. De loveseat fungeert dan als eyecatcher in een prachtig meubelgeheel. Je maakt de romantische setting helemaal compleet met een schitterende sfeerhaard uit onze haardencollectie: laat je liefde maar komen.