Tuintafels

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

De basis voor ieder terras: schitterende tuintafels

Met de tuintafels van Zitmaxx Wonen leg je een uitstekende basis voor je terrasinrichting. Welke stijl je voorkeur ook geniet, met deze tafels maak je automatisch een statement en voeg je bijzonder veel sfeer toe. Op onze site filter je eenvoudig je gewenste tuintafelafmeting en op de productpagina’s vind je details over kleurmogelijkheden, garantietermijn en materiaalsoort. Verder lees je hier of het tuintafeltype een webshopartikel is of dat je het tafelmeubel ook in onze showroom kunt bewonderen. In onze showroom in Ter Aar zijn onze medewerkers je graag van dienst met een passend interieuradvies.

Ruime keuze tuintafelstijlen

Tijdens het surfen op onze site ontdek je al gauw dat we aan iedere buitenstijl hebben gedacht. Of je nu een moderne terraslook wilt of een landelijke uitstraling prefereert, je vindt het altijd in ons assortiment. Zo heb je met Tuintafel Newcastle een granieten exemplaar met een robuust designuiterlijk. Of kies voor Tuintafel Mondriaan van gerecycled teakhout voor een natuurlijke look. Bovendien zijn deze tuinmeubels stuk voor stuk van bijzonder sterke kwaliteit. Dat is niet zo vreemd, want we werken alleen samen met kwalitatief hoogstaande tuinmeubelmerken zoals Hartman en Studio 20. Dit betekent dat onze tuinmeubels van de beste materialen zijn gemaakt waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Multifunctionele tuintafels

Naast reguliere tafelmeubels hebben we ook multifunctionele varianten in huis. Zo is Studio 20 expert in het ontwerpen van exclusieve tuintafels. Je geloof je ogen niet maar het is toch echt waar. Deze meubelstukken dienen namelijk niet alleen als tafel, maar zijn tegelijkertijd voorzien van een prachtexemplaar buitenhaard. Compact en bijzonder sfeervol. Hou je daarnaast van gezellig met elkaar tafelen in de buitenlucht? Kies dan voor Tuintafel Etna met grillplaat. Het granieten tafelblad is in meerdere kleuren verkrijgbaar en wanneer je de grillplaat eraf neemt komt een brander tevoorschijn. Laat het mooie weer maar komen.