Studio 20 (71)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

De ultieme tuinsfeer met Studio 20

Met de tuinmeubelen van Studio 20 creëer je een absoluut hoogtepunt in je tuinbeleving. Deze specialist in tuinmeubilair en bijbehorende accessoires weet echt van wanten. Het is dan ook niet zomaar dat Zitmaxx Wonen dit designmerk aan de collectie heeft toegevoegd. Hoewel de tuintafels de boventoon voeren kun je binnen dit merk ook terecht voor tuinstoelen en tuinaccessoires. De diverse sfeerhaarden, die veelal in de tafels verwerkt zijn, mogen met recht een uniek staaltje designerpracht genoemd worden. Ontdek het zelf en bezoek onze woonwinkel in Ter Aar of maak een selectie in onze webshop. Door de handige filteropties vind je gegarandeerd het Studio 20 tuinproduct dat helemaal in je buiteninterieur past.

Diverse materiaalsoorten en kleuropties

De veelzijdigheid van Studio 20 uit zich onder andere in de enorme keuze aan materiaalsoorten en kleursamenstellingen. Zo kun je kiezen uit metaal, rvs, staal, teak en hout. Combinaties in materiaalsoorten prijken eveneens veelvuldig in dit kwaliteitsassortiment. Ook qua vormgeving is er volop keuze. Ronde, vierkante en rechthoekige tuintafels, maar ook driehoekige en ovale varianten. Neem bijvoorbeeld Eettafel Stavanger van Studio 20. Deze prachtige tafel is door de strakke vormgeving en rechte lijnen zeer geschikt voor de moderne tuin. Het onderstel is van rvs gemaakt. Doordat het tafelblad rust op maximaal 10 bouten lijk het als het ware te zweven boven het tafelframe.

De heuse BBQ-tafel van Studio 20

Zoals genoemd maken de tuintafels met geïntegreerde sfeerhaarden echt een uniek onderdeel uit van de Studio 20 collectie. De tuintafel Etna brander is hierdoor compact en bijzonder sfeervol. De vlammen op tafel geven een zeer gezellige ambiance. Hierbij is de gasfles volledig weggewerkt in het onderstel. Wil je helemaal iets bijzonders? Kies dan voor tuintafel Etna met grillplaat. Je geloof je eigen ogen niet. Bovenop de brander kun je een grillplaat plaatsen. Hierop kun je lekker kokkerellen of wel een heel bijzonder BBQ-feest geven. Voor meer informatie kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers zijn je graag van dienst.

Terug naar boven