Buitenlampen

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Fitting chevron-up
Aantal lichtpunten chevron-up
tot
Bewegingssensor chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Geef je tuin een schitterende ambiance met een stijlvolle buitenlamp

Buitenlampen dienen allang niet meer het enige doel om licht in de duisternis te scheppen wanneer je ’s avonds laat thuis komt. De buitenlamp geldt vandaag de dag meer als een mooi verlengstuk van je terras- en tuininterieur. Bij sommige buitenlampen gaat het daarbij niet eens om de hoeveelheid licht die uitgestraald wordt. Het is de gecreëerde sfeeruitstraling die belangrijk is. Omdat geen enkel terras of tuin hetzelfde is, heeft Zitmaxx Wonen besloten een zeer uitgebreid buitenlampassortiment voor je samen te stellen.

Stel je hebt een prachtig plantensemble stijlvol voor je schutting geplaatst. Overdag geniet je volop van deze plantenpracht, maar zodra het donker wordt is alles plotsklaps in duisternis gehuld. Dan biedt bijvoorbeeld de Buitenlamp 8008-1BK van het merk Searchlight de ideale oplossing. Je bevestigt deze buitenspot eenvoudig aan je schutting. Zodra je het licht aandoet ontstaat er een fabelachtige sfeer. Uiteraard kun je deze sfeer ook vanaf de grond creëren. Plaats dan bijvoorbeeld de grondspot Buitenlamp LED 6223SS schuin omhoog en opnieuw zal je betoverd worden door de manier waarop je plantornamenten naar voren komen.

Momenteel geniet de LED lamp ongekende populariteit onder lampen voor buiten. Niet voor niets dat Zitmaxx Wonen tientallen LED-buitenlampen in het assortiment heeft. Door de grote hoeveelheid kun je bij ons in no time van een scherp geprijsde buitenlamp genieten. Wat te denken van Bollamp Bobby C30 van het merk Lumisky? Deze lampen zijn volledig waterproof en UV bestendig. Daarnaast kun je met de bijgeleverde afstandsbediening deze lamp van kleur veranderen. Creëer hiermee je eigen unieke ambiance. Bovendien kan Bollamp Bobby drijven, waardoor deze lamp ook een smaakvolle aanvulling in zwembad of vijver is.

Ook voor op het terras kun je bij Zitmaxx Wonen te kust en te keur aan lampen. Wil je iets heel unieks? Kies dan voor Buitenlamp Baum LED van het merk LeuchtenDirekt. Met deze lichtboom waan je je ’s avonds in een sprookje op je eigen terras.