Tuinbanken

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
Merk chevron-up
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Wat een luxe en comfort: schitterende buitenbanken

De buitenbanken uit de Zitmaxx Wonen collectie hullen je in hetzelfde comfort als je binnen gewend bent. Bovendien kun je ook voor het buiteninterieur kiezen uit verschillende inrichtingsstijlen. Je tuin- en terrasbeleving was nog nooit zo sfeervol. Bij ons tref je een grote diversiteit aan banksamenstellingen. Hierdoor is er voor iedere buitenruimte een geschikt formaat buitenbank te vinden. Ontdek het zelf in onze showroom van 15.000 m2 in Ter Aar of maak alvast een selectie door de filtermogelijkheden op onze site. Op de productpagina van iedere buitenbanksoort tref je alle informatie die je zoekt.

Stel het belooft een zwoele zomeravond te worden. Je hebt familie en vrienden uitgenodigd en jullie gaan samen relaxen in de achtertuin. Monden zullen openvallen bij het zien van deze buitenmeubelen. Waarschijnlijk denken de meeste van je gasten dat je je zitmeubel-set van binnen naar buiten hebt verplaatst. Zelfs wanneer ze erop gaan zitten merken ze geen verschil.

Toch wordt voor buitenbanken wel iets ander materiaal gebruikt. Dit komt door de verschillende weersinvloeden. Zo wil je natuurlijk niet dat je buitenbank verkleurt door zonlicht of beschimmeld raakt. Om deze reden heeft de buitenbankcollectie van Zitmaxx Wonen kussens die gevuld zijn met anti-bacterie- en anti-schimmelschuim. Daarnaast zijn de zitkussens waterafstotend en UV bestendig. De siliconen vezels in de rug-kussens zorgen hierbij voor optimaal zitcomfort.

Met al deze comfortrijke kwaliteit is het fijn dat er ook qua buitenbanksoorten veel te kiezen valt. Zelfs buitenbanken met relaxfunctie behoren tot het veelzijdige keuzearsenaal. Deze keuzemogelijkheden tref je overigens in de complete buitenbank collectie van Zitmaxx Wonen. Eenmaal geplaatst is het alleen maar genieten geblazen.