56 Rond

Eettafels rond staan garant voor gezelligheid

Zeg nu zelf, wat is er gezelliger dan met elkaar om een eettafel rond te zitten? Of het nu met je gezin is of met vrienden, deze tafels bieden altijd een warme sfeer en veel gezelligheid. Bij Zitmaxx Wonen kun je nu te kust en te keur aan eettafels rond waarbij aan iedere interieurstijl is gedacht en de beste kwaliteit. Dit komt doordat wij alleen het meubilair van topmerken selecteren en toevoegen aan onze veelzijdige collectie. In onze meubelwinkel in Ter Aar staan tal van deze eettafels rond voor je opgesteld. Twijfel je over welke tafel nu precies bij je woonstijl past? Onze behulpzame interieurspecialisten zijn je graag van dienst.

Stijlvol keuzepallet eettafel rond

We noemden het al, bij Zitmaxx Wonen ben je helemaal aan het juiste adres voor jouw gewenste eettafel rond. Neem nu bijvoorbeeld de Uitschuifbare Eettafel Saintes | DN48 van het stijlmerk Chique Furniture. Deze tafel is leverbaar in diverse kleuren en is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen door de uitschuiffunctie. Een andere fraaie tafel vind je in de Eettafel Scape Rivers Rond van Country Style. Deze is strak en robuust vormgegeven waardoor deze tafel perfect past in een industrieel of modern interieur. Het massief eiken blad van maar liefst 4 centimeter is verkrijgbaar in meerdere kleuren en geeft een stoere look aan je interieur.

Eettafels rond voor binnen en buiten

De veelzijdigheid van onze eettafel rond beperkt zich niet alleen tot binnen interieurs. Ook voor ronde tuintafels kun je volop bij Zitmaxx Wonen terecht. Tuintafel Havana Rond van Studio 20 staat als een rots in de branding op je terras of balkon. Hier wordt dan ook ware topkwaliteit mee geleverd. Dit vind je onder andere terug in de garantieperiode van deze exclusieve tuintafels. Deze is namelijk 5 jaar.

Terug naar boven