MondiArt

Merklogo

Al meer dan 30 jaar is MondiArt een producent van verschillende soorten wanddecoratie. Ons motto is “inspired by the world, made in the Netherlands”.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Prijs
tot
Breedte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Mondi Art: wereldse decoratie

Afkomstig uit de superstudio in Eindhoven is Mondi Art zowel een fabrikant als importeur van de meest veelzijdige wanddecoratie. Gestoeld op 30 jaar ervaring weet het bedrijf precies met welke wanddecoratie jij je interieurstijl vervolmaakt. Stuk voor stuk hebben de decoratiestukken een werelds karakter. Hierbij wordt intensief samengewerkt door internationale kunstenaars, designers en fotografen. Creativiteit in een mondiaal jasje dus. Zitmaxx Wonen heeft de mooiste stukken voor je geselecteerd en aan de collectie toegevoegd. Deze kun je komen bewonderen in onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn), of in onze webshop met diverse filteropties. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig je voorkeursmateriaal kiezen.

Pure ambacht en liefde voor het vak

Zodra je een blik hebt geworpen op de collectie van deze decoratiespecialist dan voel je de passie volledig tot je doordringen. Het Mondi Art team bestaat dan ook uit echte ambachtslieden, die zich volledig toeleggen op de mooiste resultaten. Omdat ze voor iedereen een wauw-effect aan de wand willen creëren vind je alle interieurstijlen in hun collectie terug. Daarom is er ook een grote diversiteit aan materiaalkeuze. In onze webshop kun je aan de linkerzijde van de productpagina filteren welk materiaal jouw voorkeur heeft. Van aluart en glas tot canvas, metaal en aluminium. Zelfs de materiaalsoorten kunststof en hout ontbreken niet.

Mondiaal karakter

De naam Mondi Art is natuurlijk niet voor niets gekozen. Ieder decoratiestuk representeert een unieke vastlegging van een prachtig wereldfenomeen. Wat bijvoorbeeld te denken van Schilderij Tijger? Deze ingelijste zwart-wit foto laat de immense kracht van dit dier zo je woonkamer instromen. Of kies voor Schilderij Geisha voor een uniek Japans accent aan je living. Naast schilderijen heeft het bedrijf de collectie met een bijzondere diversiteit aan spiegels uitgebreid. Deze vind je uiteraard ook in de Zitmaxx Wonen collectie. Zelfs een Passpiegel ontbreekt niet. Bovendien is ook in de spiegelcollectie van dit wereldse kwaliteitsmerk aan iedere woonstijl gedacht.

Recent door jou bekeken