Over ons

HET GROOTSTE ASSORTIMENT BETAALBARE KWALITEITSMEUBELEN IN DE BENELUX

Wij hebben het grootste assortiment betaalbare kwaliteitsmeubelen in de Benelux. In onze showroom van 15000 m² vind je alles onder één dak!
Historie

Zitmaxx Wonen is al meer dan 16 jaar een vertrouwd familiebedrijf. Ooit begonnen we met een minimaal assortiment, en inmiddels uitgegroeid tot meer dan een speciaalzaak. Met ruim 15000 m² showroom is Zitmaxx Wonen op dit moment één van de grootste trendy meubelzaken van de Benelux, je vindt hier alles onder één dak!


"Meer dan alleen meubels"


Service staat bij Zitmaxx Wonen hoog in het vaandel. Het streven is, ten alle tijden, een glimlach op het gezicht van de klant. Of je nu zoekt naar trendy of tijdloos, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen. Door ons grote en gevarieerde aanbod, proberen wij een assortiment te creëren dat naadloos aansluit op de wens van elke klant. Op deze manier hopen wij jou te voorzien van een interieur waar je elke dag van kan genieten.


Als je er op onze website niet uitkomt, of als je opzoek bent naar een dosis inspiratie of advies, nodigen wij je graag uit in onze woonwinkel. Hier vind je onze diverse collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen van bekende topmerken die je kan bekijken en testen. Onze adviseurs staan je, onder het genot van een kopje koffie, dan ook graag te woord voor een gratis persoonlijk interieuradvies.

Team

Ervaar het zelf

Ontdek ons online assortiment of laat je inspireren in onze woonwinkel.