Over ons

Zitmaxx wonen maakt meer mogelijk

Wij hebben het grootste assortiment betaalbare kwaliteitsmeubelen in de Benelux. In onze showroom van 15000 m² vind je alles onder één dak!
Oorsprong

Zitmaxx Wonen is al meer dan 16 jaar een familiebedrijf wat altijd vertrouwd op de kracht van het collectief.

Deze mentaliteit was en is een essentiële drijfveer en onlosmakelijk verbonden aan ons, ons aanbod en onze aanpak. Waar we als nichespeler in banken zijn boven komen drijven door het bieden van de scherpste prijs, draait het meer en meer om service, design, keuze en kwaliteit. Waar-voor-je geld betekent, naast slim inkopen, namelijk steeds meer het kunnen bieden van een ruim assortiment dat aansluit bij de laatste woontrends en designs voor een betaalbare prijs.

"Meer dan alleen meubels"

Zitmaxx Wonen is de go-to woonwinkel van Nederland voor woongeluk en leefplezier. Van het creëren van 'little smile moments' tijdens de (advies)-gesprekken, tot het voelen en vieren van dat 'Hoera'-moment door het kunnen vinden en sluiten van die ultieme aankoop. Dit is waar voorbereiden en gunnen bij elkaar komen om samen het meeste mogelijk te maken. Want het succes van onze klanten, is ons succes.

Zo zit het in ons DNA om luxe, kwaliteit en design bereikbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Toen, nu en straks.