Meubels

Ben je op zoek naar nieuw meubilair voor je woonkamer? Dan ben je bij meubelzaak Zitmaxx Wonen aan het juiste adres. Wij hebben de grootste collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen. Of het nu gaat om design meubels, landelijke meubels of moderne meubels, alles voor je interieur vind je in onze meubelzaak. Van bankstellen, fauteuils en eetstoelen tot aan tafels, kasten, verlichting en decoratie.

Meubels online kopen

Zitmaxx is dé meubelwinkel als het gaat om eigentijdse woninginrichting. Of je nu houdt van koloniaal, landelijk, stoer of design, bij ons vind je altijd het meubel dat past bij jouw interieurstijl. De meubelen zijn verkrijgbaar in onze woonwinkel in Ter Aar, maar je kunt ze ook online bestellen. In onze webshop maak je heel makkelijk een keuze uit ons complete aanbod. Alle meubelen zijn leverbaar in verschillende materialen en uitvoeringen. Zo kunnen onze zitelementen, zoals banken en stoelen, bekleed worden met zowel stof als leer en zijn onze tafels en wandmeubels verkrijgbaar in diverse metaal- en houtsoorten.

Beste kwaliteit meubelen voor de laagste prijs

Je koopt natuurlijk niet elk jaar nieuwe meubels. Daarom is het verstandig, om bij de aanschaf van een nieuw meubelstuk, te kiezen voor kwaliteit. Je hebt dan langer plezier van je aankoop. Bij Zitmaxx Wonen vind je meubelen van de beste kwaliteit. Goedkope meubelzaken adverteren regelmatig met scherpe aanbiedingen. Voor een klein bedrag koop je een complete meubelset. Echter laat de kwaliteit vaak te wensen over. Bij Zitmaxx laten we zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Al onze meubelen zijn van de hoogste kwaliteit en tegen scherpe prijzen. We hanteren de laagste prijs garantie, wat betekent dat je altijd de laagste prijs betaalt voor het artikel. Bovendien geven wij standaard 2 jaar CBW garantie en 5 tot 10 jaar Zitmaxx Wonen garantie op al ons meubilair. Zo heb je dus het meeste profijt van je meubels.