Mangohout
✓ Manghout Meubels voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Mangohout Meubelen
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15

Mangohout: sfeervol, onderscheidend en betaalbaar

Hout is en blijft één van de meest gebruikte materialen in je interieur. Onzichtbaar (denk aan de geraamtes van stoelen en banken), maar vooral natuurlijk zichtbaar. Houten kasten, meubels, tafels en accessoires vind je in vrijwel elk interieur. Terecht, want hout heeft een warme uitstraling. Mangohout is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stukje extra uitstraling in het interieur. Ten opzichte van andere houtsoorten heeft deze soort namelijk een aantal unieke kenmerken en voordelen.

De unieke kenmerken van mangohout

De mangoboom is een flinke jongen. Dit zorgt ervoor dat de planken en delen die uit deze boom worden vervaardigd een grote variatie kennen in vormen en afmetingen. Natuurlijk kunnen er ook kleine planken van worden gemaakt, maar deze houtsoort kenmerkt zich doorgaans door zijn grote planken. In meubels zorgt dit voor een extra stoere, robuuste uitstraling. Daarbij is de structuur van het hout ook nog eens zeer herkenbaar. De complexe nerfstructuur en verschillende subtiele tinten die in het hout voorkomen, maken deze meubels, tafels en kasten in elk interieur tot echte blikvangers.

Dit hout kan tegen een stootje

Het hout ziet er niet alleen robuust uit: het is het ook. Het is een behoorlijk harde houtsoort die wel tegen een stootje kan. Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een kast met veel opbergcapaciteit die ook nog eens sfeer aan je kamer toevoegt, dan maak je met een kast van mangohout een uitstekende keuze. Ook voor gezinnen zijn items van deze houtsoort een goede keuze: ze zijn bestand tegen spelende kinderen. Stijl en functionaliteit kunnen dus gewoon hand in hand gaan.

Betaalbare luxe

Mangohout heeft ontegenzeggelijk een luxe uitstraling en komt in vele vormen, kleuren en bewerkingen. Je hebt de keuze uit tientallen tafels en allerlei soorten kasten, van vintage en koloniaal tot modern of minimalistisch. Voor ieder wat wils dus. De kasten en tafels zijn daarnaast verkrijgbaar in alle prijsklassen, van betaalbaar tot exclusief. Wat je ook kiest: mangohout betekent betaalbare luxe voor elke portemonnee.

Terug naar boven