Combinato Design

Merklogo

Combinato Design meubelen zijn unieke en persoonlijke meubelen die goed passen bij het eenvoudige leven met al zijn creativiteit. De meubelen zijn een mix van hout en metaal waarbij je je eigen stempel kan drukken op de meubelen.

 

filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Combinato Design zijn meubelen die ontworpen zijn op basis van esthetische ontwerpen. De meubelen zijn een mix van hout en metaal. De meubelen zoals tafels en kasten hebben een unieke en rustieke uitstraling door de focus te leggen op de materialen en het vakmanschap. Bij Combinato Design staat de klant centraal doordat je als klant je ‘eigen stempel kan drukken’ op de meubelen.

Er zijn verschillende soorten tafels voor iedere ruimte en passend bij meerdere stijlen, zoals industrieel en landelijk. Ga je voor een eettafel, een bartafel of een combinatie van meerdere tafels? De tafels zijn allemaal uniek door de materialenmix van massief eikenhout en ruw ijzer. De tafels zijn geheel te personaliseren. Er is keuze uit verschillende werkbladen, kleur, vorm, lengte en diverse tafelpoten.

Kasten zijn handig voor bijna elke ruimtes en maken je interieur af binnen elke stijl. Bij de kasten kun je kiezen voor: dressoirs, TV meubels of bergkasten. De kasten zijn van massief eikenhout in combinatie met poten gemaakt van ruwijzer wat voor unieke meubelen zorgt die helemaal bij de trend passen.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.