Claudi Chique

Merklogo

Bij Claudia Chique worden alle kussens exclusief ontworpen en handgemaakt in Nederland. Wij leveren een prachtig uniek product met passie en enthousiasme.

Filteren & sorteren
Materiaal
Prijs
tot
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Claudi kussens maakt internationaal furore

Op Claudi kussens kunnen wij Nederlanders best een beetje trots zijn. Of liever gezegd op de oprichtster ervan: Karin Elberse. Een fantastisch exportproduct is aan haar creatieve geest ontsproten. Exclusieve sierkussens die handgemaakt zijn. Ook in Nederland zijn de Claudi kussens een ongekend succes. De unieke en luxe sierkussens worden aan iedere interieurstijl toegevoegd. De onuitputtelijke passie van Karin en haar team heeft ervoor gezorgd dat deze kussens geëxposeerd worden op Europa’s meest bekende woonbeurzen. Onder andere op de beurzen in Frankfurt, Brussel en Parijs werden de sierkussens al bewonderd.

Kussens van kwaliteitsstoffen

Ook bij Zitmaxx Wonen willen we je deze exclusieve interieuraccessoires niet onthouden. We hebben een veelzijdig assortiment voor je samengesteld, want alleen de beste kwaliteitsstoffen komen door de keuring bij Karin en haar team. Dat zie je ook zeker terug in de uitstraling van deze luxe kussencollectie. Bovendien zijn ook de kussenvullingen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze worden in Nederland geproduceerd en hebben stuk voor stuk kwaliteitsdons. Daarbij wordt een duurzame vervaardigingstechniek gehanteerd.

Uniek en exclusief design

Naast de hoge kwaliteit in materialen zijn ook de designs van een bijzondere originaliteit. Iedere dag weer wordt er hard gewerkt om halfjaarlijks een verbluffende nieuwe collectie op de markt te brengen. Hiervoor wordt samengewerkt met internationaal befaamde textielhuizen. Het resultaat? Je krijgt met Sierkussen Gilda Copper of met Sierkussen Zanipolo Grey al een aardige indruk.

Voor alle interieurstijlen

Claudi kussens richt zich niet op een specifieke interieurstijl maar weet iedere leefruimte van unieke accenten te voorzien. Bovendien kun je per kussenexemplaar kiezen uit diverse uitvoeringen en afmetingen. Voor ons bestaat er geen twijfel over dat je je ideale sierkussen in deze collectie zult vinden. Overtuig jezelf en kom naar onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Samen vinden we jouw perfecte Claudi kussen om je interieurlook feilloos mee af te ronden.

Recent door jou bekeken