Calore

Merklogo

Calore Fine Furniture heeft tafels van deze tijd voor een goede prijs. Met de tafels van Calore haal je echt iets unieks in huis. De tafelbladen zijn gemaakt van marmer en hout en de poten van metaal. Marmer is een duurzame steensoort en heeft een luxe en stijlvolle uitstraling.

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Bij Calore Fine Furniture hebben ze tafels van goede kwaliteit. Het zijn design tafels voor een goede prijs zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

De tafel is een belangrijk meubelstuk binnen je interieur. De tafel is de plek in huis om gezellig met zijn allen aan te zitten om (natuurlijk) te eten. Maar ook om samen te genieten van mooie verhalen en om herinneringen met elkaar te delen. De salontafels van Calore voelen zich binnen heel veel stijlen thuis, zoals: bohemian, design, hotel chic, Japandi, modern, retro, Scandinavisch. De salontafels van Calore zijn van deze tijd, kwalitatief en duurzaam. De tafelbladen zijn gemaakt van marmer en hout en de poten van metaal. Met marmer haal je echt iets unieks in huis. Marmer is een duurzame steensoort en heeft een luxe en stijlvolle uitstraling. De steensoort is een natuurproduct en kenmerkt zich door de unieke afwerkingen en kan zowel grove als gladde delen bevatten. Door de kenmerkende kleurschakeringen en aders is geen product hetzelfde.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx (link openingstijden) langs en bewonder al deze prachtige meubelen.