Hoogpolig

Product weergave 2 | 1

Recent door jou bekeken

Altijd warme voeten met vloerkleden hoogpolig

Een vloerkleed hoogpolig verzekert je van altijd warme voeten, zelfs in de koude wintermaanden. Je creëert er een bijzonder warme ondergrond mee die ook nog eens een prachtige aanvulling op je interieur biedt. Bovendien hebben de vloerkleden hoogpolig een geluiddempende werking. Dit komt de woonbeleving maximaal ten goede. Bij Zitmaxx Wonen hebben we niet een paar, maar meer dan honderd verschillende vloerkleden hoogpolig voor je in het assortiment. Daarom durven wij je de absolute garantie te geven dat je bij ons zal slagen in je zoektocht naar jouw ideale vloerkleed hoogpolig.

Voor iedere smaak en woningstijl

Omdat we bij Zitmaxx Wonen als geen ander weten hoezeer interieursmaken verschillen, hebben we een zo groot mogelijke diversiteit aan vloerkleden hoogpolig voor je geselecteerd. Hierbij werken we alleen samen met de beste vloerkleedmerken zoals Brink en Campman. Hun vloerkleed Rocks is bijvoorbeeld pluisarm, antistatisch, geluiddempend, zeer comfortabel en geschikt voor vloerverwarming. En dan hebben we het nog niet eens over de uitstraling gehad. Door de diversiteit van kleurnuances die zijn vormgegeven door hoogwaardig Nieuw-Zeelands scheerwol, is dit vloerkleed een prachtige aanvulling op ieder interieur. Ditzelfde geldt voor de iets neutrale variant in vloerkleed Rumba. Werkelijk oogstrelend.

Vloerkleed hoogpolig in allerlei kleuren

Of je nu van een bonte kleurmelange houdt, of de voorkeur geeft aan een unikleur vloerkleed hoogpolig, bij ons kun je te kust en te keur. Een prachtige beige vloerkleed vind je bijvoorbeeld in Vloerkleed DK00010CR ‘COZY’ van het merk Kokoon Design. Dit vloerkleed is gemaakt van polypropyleen en ademt puur comfort en warmte. Daarbij is het vloerkleed eenvoudig te onderhouden, is het waterafstotend, antistatisch en ook antibacterieel. Ook vloerkleed Spider van Brinker Carpets is uniek en bovendien handgeweven met wol en polyester. Naast de twee standaardmaten kun je het vloerkleed Spider in ieder gewenst formaat geleverd krijgen. Een vloerkleed op maat dus.