Krukjes

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Type poot chevron-up
Draaibaar chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Krukjes voor de finishing touch

In de eerste plaats is een krukje natuurlijk een zeer praktisch meubelstuk om je benen op te laten rusten of voor kinderen om op te zitten. Maar vandaag de dag biedt de kruk zoveel meer. Tal van interieurs worden stijlvol geaccentueerd met deze mooie smaakmakers. Ze geven je de finishing touch waar je naar op zoek bent. Ongeacht je interieurstijl. Bij Zitmaxx Wonen kun je volop terecht voor krukjes in allerlei soorten en maten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat er altijd een exemplaar tussen zit die volledig aansluit op jouw woninglook.

Designkrukjes voor ieder interieur

De echte kwaliteitsmeubelmerken weten als geen ander hoeveel sfeer je met het krukje kunt toevoegen. Daarom wordt er voor iedere meubellijn een breed pallet aan deze stijlsymbolen ontworpen. Kokoon Design bijvoorbeeld, geeft met Kruk Ese een statement van jewelste af. Deze lage kruk is zowel stijlvol als bijzonder praktisch. Onder de prachtig vormgegeven zitting zit namelijk een aanzienlijke opbergruimte. Daarnaast is deze kruk vervaardigd uit zeer duurzaam polymeer (ABS) waardoor het zowel een lichte als een robuuste structuur heeft. De kruk is verkrijgbaar in diverse kleuren en is bedekt met een glanzende metallic laklaag.

Krukjes in talloze materiaal- en kleursoorten

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij in het veelzijdige assortiment van Zitmaxx Wonen. Je eigen ideale krukje kun je eenvoudig vinden door op onze site de filteropties toe te passen. Je selecteert de materiaalsoort van je keuze, bijvoorbeeld hout, metaal of stof en daarna richt je je op de kleur en vormgeving. Zo kun je Mango van het merk Hometown Furniture in tal van kleuren en vormen bestellen. Het mangohout kan in blanke kleur of leemkleur gekozen worden. Qua vormsoorten is er de keuze uit een blokvorm, een cilindervorm of een trapeziumvorm. Bovendien is de tafel voorzien van wieltjes waardoor je deze eenvoudig verplaatst.