Bureaustoelen

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Verstelbaar chevron-up
Armleuning chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Zithoogte chevron-up
tot
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Uiterst comfortabele bureaustoelen

Een bureaustoel is een van de meest belangrijke meubelstukken in je huis. Vooral wanneer je bijvoorbeeld vele uren achter je pc of laptop zit. Ook voor naar school gaande kinderen en jongeren is een goede kwaliteit van deze stoelen ontzettend belangrijk. Zij zijn immers nog in de groei en daarbij wil je natuurlijk de juiste ondersteuning bieden. De bureaustoelen van Zitmaxx Wonen zijn stuk voor stuk door een strenge selectie gekomen waardoor wij je een topkwaliteit stoel kunnen garanderen. Zoals je van ons gewend bent, kun je daarbij zelf de mate van comfort en de uitstraling kiezen.

Stijlvolle kwaliteit

Wanneer we kijken naar de mate van comfort, dan kun je bij ons uit diverse mogelijkheden kiezen. De Mayfair bureaustoel van Stressless staat bijvoorbeeld bekend om een onvergelijkbaar comfort. De eenvoudige lijnen en de ongeforceerde Scandinavische stijl passen welhaast in ieder interieur. Door de volledige draaifunctie van 360 graden en het gepatenteerde ‘Glide-systeem’, reageert deze stoel op al je lichaamsbewegingen. Dit biedt een ongeëvenaarde ondersteuning en superieur comfort. Hierbij kun je kiezen uit tal van stofferingen in diverse kleursoorten. Ditzelfde geldt voor het onderstel. Ook deze is in verschillende kleuren leverbaar.

Een bureaustoel die past bij je interieur

Alle bureaustoelen van Zitmaxx Wonen kun je naar eigen wens samenstellen. Hierdoor passen ze in ieder interieur. Houd je van kleurrijk? Dan is stoel Yin van het kwaliteitsmerk Fratelli allicht echt iets voor jou. Deze designstoel is verkrijgbaar in de kleuren paars, curry, turquoise, groen en oranje. Eenzelfde kleurenvariëteit vind je in kantoorstoel Annick I van het merk Divani Furniture Collections. Dit comfortabele kuipmodel is ook in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. Bovendien kies je hiermee voor een stoel waarvan de armleuning kan variëren van 62 centimeter tot 72 centimeter. Daarmee zijn deze stoelen altijd passend. Voor jezelf en voor je interieur.