Tafels

Product weergave 2 | 1

Tafels als basis voor je interieur

Tafels doen dienst als meubelstukken voor verschillende doeleinden. Zo zijn er in iedere woning vaak meerdere exemplaren te vinden. Meestal zijn er de eettafels voor in de keuken en salontafels in de living, al dan niet aangevuld met hoektafels of bijzettafels. Iedere tafel heeft zo zijn eigen functie. Maar wist je dat je interieuruitstraling ook voor een groot deel bepaald wordt door je tafelkeuze? Sterker nog, een tafel geldt als basiselement voor je woonstijl. Het verdient dus aanbeveling hier de nodige aandacht aan te besteden. De collectie van Zitmaxx Wonen helpt je hierbij.

Diversiteit aan tafelstijlen

De tafels van Zitmaxx Wonen zijn stuk voor stuk vervaardigd door de beste meubelmerken, zoals Scandi, By-Boo, High Gloss en Richmond Interiors. Wij bieden bovenal topkwaliteit voor scherpe tarieven. Daarnaast kunnen we bogen op tal van tevreden klanten die ons prijzen om ons ruime keuzepallet. Iedere interieurstijl is in veelvoud vertegenwoordigd. Zo vind je bij ons tafels voor zowel de industriële en moderne woninglook als de landelijke en klassieke interieuruitstraling. Ook wanneer je net even wat anders wilt kun je voor de unieke touch bij ons te kust en te keur.

Specifieke tafelsoorten

Naast de gebruikelijke tafelsoorten prijken eveneens bijzondere en specifieke tafels in ons assortiment. Wat bijvoorbeeld te denken van boomstamtafels? Hiermee creëer je een prachtige robuuste en natuurlijke uitstraling waar je geweldig mee kunt combineren. Bovendien hebben we ook een ruime keuze aan buitentafels. Het tuintafelmerk Studio 20 verdient voor iedere tafel de originaliteitsprijs. Zo heeft Tuintafel Etna brander standaard een sfeerhaard ingebouwd gekregen.

Vormen en afmetingen

Ook qua vorm zet je met tafels een bepaalde basis in je interieur neer. Uiteraard kun je bij Zitmaxx Wonen terecht voor rechthoekige en vierkante tafels. Daarnaast bieden wij ook ronde en ovalen tafels die uitstekend bij een interieur met veel rondingen passen. Op onze site kun je op de productpagina’s alle specificaties vinden zoals afmetingsmogelijkheden, materiaalsoort en kleurkeuze. Liever een persoonlijk advies? Kom dan naar onze showroom in Ter Aar. Onze interieuradviseurs staan je graag met raad en daad terzijde.