Een modern interieur voor trendsetters

Woonstijlen zijn er in overvloed; wanneer je een modern interieur wilt hebben zal je dan ook tot de conclusie komen dat je ieder jaar wel andere meubels zou kunnen kopen. De reden hiervan is heel simpel. Ieder jaar komen er verschillende woonstijlen terug in de winkel. Denk in dat geval bijvoorbeeld aan industrieel maar ook aan de vrolijke Ibiza look. Het fijne van een modern interieur is dat het modieus is in het jaar waarin je het koopt. Het jaar daarop zal het echter weer verouderd zijn waardoor je opnieuw naar een woonwinkel moet. We kregen van de interieur stylisten van Zitmaxx Wonen een paar adviezen om jouw interieur up to date te houden.

Het goede behouden

Kocht jij het vorig jaar een modern interieur en wil je daar dit jaar nog van profiteren dan doe je er goed aan om te kijken welke subtiele veranderingen je kan aanbrengen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Ibiza stijl die nu terug komt als Bohemian stijl. De Ibiza stijl kenmerkte zich door het gebruik van zaken als macramé en schelpen. Dit alles werd aangevuld met kleurrijke stoffen. Wanneer jij eerst een Ibiza interieur had en nu een Bohemian stijl wilt kan je het oude interieur aanvullen met sierkussentjes in weelderige stoffen. Bij de woonwinkel van Zitmaxx Wonen vind je hiervoor de geschikte oplossingen.

De nieuwste woontrends kennen

Bij Zitmaxx Wonen is men helemaal op de hoogte van de nieuwste woontrends. Men weet gelukkig ook hoe je van jouw bestaande interieur zonder alles nieuw te kopen een modern interieur kan maken. Door het nemen van foto’s van jouw interieur is het mogelijk om samen met de stylist tot een nieuwe keuze te komen. De nieuwste woontrends worden dan op een smaakvolle manier geïntegreerd in jouw interieur.