Houten eettafel

  • Houten eettafel voor de laagste prijs
  • Uitgebreide collectie houten eettafels
Product weergave 2 | 1

Kies met een houten eettafel voor sfeer en gezelligheid

Een houten eettafel is zeer populair en dat is niet zonder reden. Deze eettafels zorgen ervoor dat je veel sfeer toevoegt aan je keuken of andere eetruimte. Datzelfde geldt voor gezelligheid en bovendien is dit ongeacht je interieurstijl. Zowel in landelijke en klassieke interieurs als in trendy en industriële interieurstijlen vormen tafels van en met hout een ware eyecatcher. Dit is dan ook de reden dat we een ruime keuze aan houten eettafelsoorten aan ons assortiment hebben toegevoegd. Je ontdekt het op onze site maar je bent ook van harte welkom in onze winkel in Ter Aar (Zuid-Holland).

De houten eettafel past bij elke woonlook

Bij Zitmaxx Wonen kun je te kust en te keur aan eettafels van en met hout. Daardoor durven we je te garanderen dat je altijd een houten eettafel bij ons vindt die perfect past bij je woonlook. Wat bijvoorbeeld te denken van een stoer zwarthouten exemplaar met zwartmetalen onderstel? Deze keuze sluit naadloos aan op de trendy en industriële interieurstijl maar daar blijft het niet bij. Ook aan lichthouten tafels en tafels die geheel uit hout zijn vervaardigd kun je bij ons je hart ophalen. Zo weet je zeker dat je uiteindelijke tafelkeuze de ideale aanvulling is op je woonlook.

Vormgeving, afmetingen en uitschuifbaarheid

Naast de uitstraling en stijl die je houten eettafel moet hebben, bieden we je ook een ruime keuze aan vormgeving en afmetingen. Wil je bijvoorbeeld een rechthoekige tafel van hout of geef je de voorkeur aan een ronde of ovale uitvoering? Je filtert het allemaal snel en eenvoudig op onze site. Datzelfde geldt voor je gewenste afmetingen. Daarnaast kun je selecteren of de houten eettafel die je zoekt uitschuifbaar moet zijn. Dit kan bijzonder praktisch zijn als je regelmatig gasten over de vloer krijgt die een hapje bij je komen eten.