Eetkamerstoelen met wieltjes

  • Eetkamerstoelen met wieltjes voor de laagste prijs
  • Uitgebreide collectie eetkamerstoelen
filter Filteren & sorteren
plus
loader
Bezig met laden...
Eetkamerstoel Derick Eetkamerstoel Meave
Product weergave 2 | 1

Eetkamerstoelen met wieltjes niet alleen praktisch

Eetkamerstoelen met wieltjes zijn de nieuwste trend voor dit jaar. Je ziet ze eigenlijk in elke woonwinkel staan nu en er zijn heel veel mensen enorm blij met deze mode. Dat komt doordat veel huizen behoorlijk gehorig zijn gebouwd. Er is dan ook niets zo hinderlijk als het constante schuiven met eetkamerstoelen overdag. Wie op zoek is naar stoelen met wieltjes komt al snel bij Zitmaxx Wonen uit. Je vindt ze er in alle soorten en maten en in diverse stijlen.

Een praktische keuze

Eetkamerstoelen met wieltjes zijn een zeer praktische keuze voor wie regelmatig te weinig ruimte in zijn huis heeft. Wanneer je bezoek krijgt en je moet zitplaatsen bij creëren is er niets zo vervelend als het moeten zeulen met zware stoelen vanuit je eethoek maar de huiskamer. De eetkamerstoelen met wieltjes die nu zo trendy zijn, zijn dan een ware uitkomst. De stoelen worden gemaakt in allerlei mogelijke vormen waardoor ze er niet per definitie als een eetkamerstoel uit hoeven te zien. Ze zijn gemaakt van kunststof, leer en metaal waardoor er voor iedere stijl mooie praktische stoelen te koop zijn. Bij Zitmaxx Wonen vind je alle materialen en stijlen onder één dak waardoor vergelijken en kiezen wel heel gemakkelijk is.

Wieltjes in allerlei vormen

De wieltjes onder de eetkamerstoelen zijn er in allerlei vormen te krijgen. Het is goed om te kijken naar de ondergrond van je huis voor je ze aanschaft. Heb je een harde vloer van bijvoorbeeld laminaat of parket dan is het verstandig om wieltjes te kiezen van een rubber materiaal. Deze zullen wat zachter zijn en minder contactgeluiden voortbrengen. Heb je een vloer met bijvoorbeeld vloerbedekking dan kunnen harde wieltjes juist weer prettiger zijn. De stoelen zullen er gemakkelijker overheen glijden. Twijfel je over de juiste wieltjes, dan vraag je de adviseur van Zitmaxx Wonen om een goed advies.