Met nieuwe decoratie woonkamer een andere sfeer

Wanneer jij de belangrijkste ruimte in je huis wil aanpakken is een nieuwe decoratie huiskamer de methode bij uitstek om dit te realiseren. We hebben een aantal tips om je woonkamer opnieuw te decoreren en deze bovendien een stuk groter te laten lijken. Zo krijg je niet alleen meer sfeer met een nieuwe decoratie maar ook nog eens meer ruimte voor het oog.

Less is more

Minder is meer; dat is iets wat voor veel zaken geldt maar ook voor de decoratie woonkamer. Wanneer jij de gewoonte hebt om kasten en tafels vol met kleine spulletjes te verzamelen kom je tot de conclusie dat je huis er behoorlijk vol door komt te staan. Het is dan ook in het geval van decoratie voor je woonkamer aan te raden om niet teveel kleins te kopen maar een paar grote items. In plaats van een aantal losse kaarsenhoudertjes kan je ervoor kiezen om één grotere lantaarn aan te schaffen. Door daar meerdere kaarsen in te zetten krijg je niet alleen een mooi schouwspel maar het oogt ook nog eens een stuk rustiger. Wanneer je goed kijkt in de winkel van Zitmaxx Wonen zie je meerdere decoratiestukken die in jouw woonkamer zullen passen. Een keuze maken is nog niet altijd even gemakkelijk want alles is modieus en uiterst betaalbaar.

Beken je kleur

De kleur van decoratie woonkamer is ook heel bepalend voor het uiterlijk van je huis. Daarbij moet je er bijvoorbeeld aan denken dat je niet teveel kakelbonte accessoires koopt voor in huis. Je huis zal er druk door ogen en alles behalve rustgevend zijn. Door te kiezen door weliswaar één decoratie stuk in je huis geef je kleur aan je huis maar tegelijk blijft het rustig. Maak je keuze voor een decoratie woonkamer in een woonwinkel van Zitmaxx Wonen in plaats van de prullaria winkel en je weet dat je een stijlvol geheel krijgt.