Brix (86)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

Kies met BRIX meubelen voor easy laid-back living

Bij de keuze voor BRIX meubelen zoals de BRIX salontafel kies je voor een ongedwongen manier van leven. Je kijkt met open vizier, je ontdekt en je ziet kansen in avonturen. Bij BRIX is avontuur dan ook in het DNA geworteld en dat merk je. Deze meubel- en accessoire-collectie bij Zitmaxx Wonen wordt namelijk gekenmerkt door een easy laid-back living. Het is bedoeld voor iedereen die zijn of haar hart volgt en trouw is aan zichzelf. Je kiest bij dit merk voor een ongecompliceerde way of life met een avontuurlijke touch.

Riante keuze aan BRIX meubelen

Of je nu op zoek bent naar zitmeubelen, kasten of tafels van BRIX: je vindt het allemaal in het (online) assortiment van Zitmaxx Wonen. Daarbij filter je eenvoudig je voorkeuren op onze site. Behalve indoor meubels, zoals de populaire BRIX salontafel, kun je ook kiezen voor outdoor meubels van dit merk. Deze selecteer je door te filteren op ‘tuin’. Eenmaal de eerste selectie toegepast ontvouwt zich een enorm keuzearsenaal aan aanvullende opties. Zo kun je BRIX meubelen zoeken die precies binnen je budget vallen en ook kun je selecteren welke afmetingen ze mogen hebben.

Accessoires en verlichting met een avontuurlijk randje

Behalve de BRIX meubelen zelf, kun je bij Zitmaxx Wonen ook te kust en te keur aan accessoires en verlichting van dit merk. Stuk voor stuk worden ze gekenmerkt door een avontuurlijk randje en de ongecompliceerde way of life waar BRIX zo bekend om staat. Bij de accessoires moet je onder andere denken aan kapstokken, vloerkleden en spiegels. Daarnaast behoren ook wandrekken en wandplanken tot onze accessoires. Qua verlichting kun je filteren op hanglampen en vloerlampen in de kenmerkende stijl. Kortom, je kunt je complete interieur bij ons vormgeven met de trendy BRIX meubelen en accessoires.

Terug naar boven