Brink & Campman

Merklogo

Een vloerkleed is één van de makkelijkste manieren om je interieur af te stijlen of op te laten leven qua kleur en sfeer. Met een goed vloerkleed heb je jarenlang plezier! Bij Brink & Campman maken ze al 125 jaar vloerkleden. De ontwerpers bij Brink & Campman ontwikkelen unieke collecties met een mooi garen geïnspireerd door trends en kleuren of door de mogelijkheden van een techniek.

filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Bij Brink & Campman maken ze al 125 jaar vloerkleden. Vloerkleden die zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden hiermee motiveert Brink & Campman keer op keer om de meest unieke en vernieuwende vloerkleden te ontwerpen en te maken. De vloerkleden van Brink & Campman  worden gecreëerd in hun eigen design studio. De ontwerpers ontwikkelen unieke collecties met een mooi garen geïnspireerd door trends en kleuren of door de mogelijkheden van een techniek. 

Brink & Campman hebben vloerkleden die binnen elke stijl passen, zoals: design, klassiek, landelijk, modern, retro, Scandinavisch. Een vloerkleed is dan ook één van de makkelijkste manieren om je interieur af te stijlen of op te laten leven qua kleur en sfeer. Met een goed vloerkleed heb je jarenlang plezier!

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.