Barkrukken

filter Filteren & sorteren
plus
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Hot en happening: de barkruk

Barkrukken zijn heel even aan het interieurbeeld onttrokken geweest, maar inmiddels is de barkruk weer ongekend populair. Door de opkomst van open keukens, kookeilanden en de nadruk op gezellig tafelen, mogen barkrukken eigenlijk niet meer aan je interieur ontbreken. Daarnaast zijn barkrukken ook gewilde objecten in de tot relaxruimte of mancave omgebouwde zolder of kelder. Om gehoor te geven aan deze trends en multifunctionele doeleinden van de barkruk, heeft Zitmaxx Wonen een ruime en gevarieerde collectie samengesteld.

Comfortabel tafelen

Wanneer de barkruk dienst doet als stoel in de eetkamer of eetkeuken, dan heeft zitcomfort een hoge prioriteit. Uiteraard kennen de Zitmaxx Wonen barkrukken een grote diversiteit aan kleuren en materialen, maar tijdens het eten wil je vooral ontspannen zitten om van je maaltijd te kunnen genieten. Daarom adviseren wij je tijdens het tafelen voor een barkruk met rugleuning te kiezen. Ga je voor maximaal comfort? Dan hebben wij prachtige barkrukken met zowel rugleuning als armleuning in ons assortiment. Wanneer je er de ruimte voor heb kun je bovendien bij ons terecht voor een bar-bank. Deze is ideaal te combineren met barkrukken in dezelfde stijl en geeft een bijzonder gemoedelijke sfeer.

Van authentieke look tot trendy design

Afhankelijk van je smaak en interieurstijl kun je bij Zitmaxx Wonen terecht voor nagenoeg alle varianten barkrukken. Zo hebben wij de traditionele houten barkruk van topkwaliteit en eveneens moderne chromen varianten die in hoogte verstelbaar zijn. Maak je geen zorgen over de kleur: wij bieden de meeste barkrukken in een grote diversiteit aan kleuren.

Integratie van je interieur

Zoek je een barkruk als optisch verlengstuk van je overige meubilair? Zitmaxx Wonen biedt een ruime keuze aan verschillende materialen en materiaalcombinaties. Zo kun je kiezen voor een zitting van kunstleer, rundleer of stof met houten poten, of voor een barkruk variant waarin allerlei materiaalsoorten gecombineerd zijn. Door onze diverse kleurmogelijkheden vul je jouw interieur met een barkruk altijd stijlvol aan.