Loungebank Napels

Loungebank Napels
  • Specialist in maatwerk
  • 15.000 m² showroom
  • Geen aanbetaling in winkel

Loungebank Napels

Loungebank Napels van het merk Be Inspired is verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren! Tevens is deze bank leverbaar in materiaalsoorten als stof, kunstleder en rundleder. Je kunt zelf kiezen uit diverse afmetingen en pootmogelijkheden.

Deze bank wordt standaard uitgevoerd inclusief sierkussens en met een dunne chromen buis onder de bank.

Productinformatie
Zitdiepte
Ondiep
Diep
Zithoogte
Laag
Hoog
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Staat jouw uitvoering er niet bij?
Dit model is in nog véél meer uitvoeringen leverbaar.
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)
Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Tegen extra kosten.
** Bij het naar binnen brengen gelden wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 4 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan of kun jij de order kosteloos annuleren. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ook veel artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. De levertijd is verschillend per leverancier. Bij de productinformatie staat ook de levertijd van het betreffende product vermeld.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Loungebank Napels
Dominic stelde de vraag:
"Beste, Ik had graag de breedte geweten van de drie afzonderlijke elementen bij een zetel van 303cm breed. Ik ga er ook van uit dat de elementen aan elkaar kunnen vastgemaakt worden? Mvg"

Beste Dominic, Loungebankstel Napels uitgevoerd in 303 cm heeft zitkussen van circa 83 cm breed. De longchair is 112 cm en de zitting met arm is 108 cm. De elementen hebben koppellingen aan de onderkant die weggedraaid kunnen worden als het element los staat.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
Mariska stelde de vraag:
"wat is de breedte van het longchair gedeelte? "

Beste Mariska, de breedte van de longchair is 112cm en de breedte van de longchair max is 125cm.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
borghuis stelde de vraag:
"Hallo, Ik wil weten wat de prijs is van deze bank, afmeting moet zijn ruim 3 meter lang, bij 180 cm ik wil er ook graag een hocker bij in dezelfde kleur de kleur die ik mooi vind heb ik aangeklikt, zie vierkant, taupe"

Beste Heer/Mevrouw Borghuis, zodra het loungebankstel is aangeklikt zijn de verschillende opstellingen te vinden onder het tabblad ''afmetingen''. In de opstelling 2Max+Longchair Max is de bank 337x180cm. Deze opstelling is op dit moment leverbaar vanaf €926,-. Een losse pouffe is leverbaar in 2 verschillende afmetingen, in de afmeting 114x103cm die leverbaar is vanaf €179,- en in de afmeting 75x103cm die leverbaar is vanaf €139,-. Het bankstel kan eventueel nog breder of smaller worden gemaakt als er wordt gecombineerd met verschillende elementen. In onze showroom is het bankstel te proberen en alle kleurstalen in te zien.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Kuijs stelde de vraag:
"Wij zijn in de winkel geweest en hebben interesse in deze bank. Nou zou ik graag willen weten welke afmeting deze opstelling heeft. Loungechair, 1,5, 1,5, hoek,1,5 met arm?"

Beste Kuijs, als je loungebankstel Napels in de opstelling "longchair + 1,5 + 1,5 + hoek + 1,5 met arm" neemt zijn de afmetingen 443 x 242 cm.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven