het Anker Fauteuils

  • Het Anker meubelen fauteuils voor de laagste prijs
  • Uitgebreide collectie Het Anker
Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Prijs
tot
Verstelbaar
Draaibaar
Breedte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Het Anker Fauteuils

Wil je echt heerlijk zitten in een fauteuil die ook nog eens een lust voor het oog is? Zo eenvoudig is dat niet, maar met Het Anker fauteuils weet je zeker dat dit gaat lukken. Dit merk bewijst al vele jaren dat zij als geen ander weten hoe je fantastisch comfort en optimale ergonomie in een aantrekkelijk ontwerp moet gieten. Als je denkt dat dit met slechts een paar verschillende modellen is, staat je een mooie verrassing te wachten, want Het Anker fauteuils zijn leverbaar in tientallen verschillende modellen die elk weer diverse uitvoeringen kennen. Keuze genoeg dus.

Voor iedereen een ideaal exemplaar in de collectie van Het Anker Fauteuils

Wat is je smaak en wat is de stijl van jouw interieur? Dit zijn twee bepalende factoren voor de fauteuils die je uitkiest. In het aanbod van Het Anker fauteuils is werkelijk elke stijl vertegenwoordigd en bij Zitmaxx Wonen vind je een enorme collectie. Of je nu gaat voor een klassieke relaxfauteuil, een prachtige loveseat of een slank en modern, maar verrassend comfortabel exemplaar. Je vindt altijd de fauteuil die bij je past, dankzij het enorme aanbod. Wij maken zoeken eenvoudig. Natuurlijk kun je alle stoelen bekijken, maar je kunt ook direct zorgen voor een selectie die bij je past door je voorkeuren qua opties, stof, kleur en prijs in te geven.

Bekijk de fauteuils in onze showroom

Wil je eerst zelf even lekker zitten voordat je de fauteuil die je op het oog hebt, bestelt? Dat is geen enkel probleem. Daar is onze meer dan 15.000 m2 grote showroom in Ter Aar voor. Misschien vind je in de webshop direct een fauteuil waar je verliefd op bent, maar wellicht wil je eerst modellen vergelijken. Je bent van harte welkom en kunt natuurlijk altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten en al je vragen over Het Anker fauteuils aan hen stellen.

Recent door jou bekeken

Creëer je eigen comfortzone met een fantastisch fauteuil

Fauteuils laten je optimaal genieten in je eigen living. Jouw plek waar je ongedwongen jezelf kunt zijn en heerlijk tot rust kunt komen. Zeg nu zelf, dat heeft iedereen toch nodig? Daarom biedt Zitmaxx Wonen een ruime keuze zodat iedereen zijn of haar ideale relaxstoel vindt. Hierbij is gedacht aan iedere interieurstijl en mate van comfort. Filter eenvoudig jouw voorkeuren op onze site en lees op de productpagina’s alle details. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Ter Aar: hier staan verschillende prachtexemplaren voor je opgesteld.

Van loveseats tot zitzakken

En alles wat daar tussenin zit. Of je nu het maximale comfort van een relaxstoel zoekt of je bewegingsvrijheid met een draaistoel wilt vergroten: je vindt je fauteuil bij Zitmaxx Wonen. Zelfs het traditionele oorfauteuil zal je bij ons treffen. Haal de typische Engelse sfeer in huis en laat je omhullen door een gerieflijk comfort waar je U tegen zegt. Neem bijvoorbeeld fauteuil Zetel Ripley van het topmerk Chloé. Voor een bijzonder lage prijs bepaal je zelf het materiaalsoort en de kleur. Dit geldt niet alleen voor de kleur van de fauteuil bekleding, maar ook voor de houten poten.

Stel je comfortstoel zelf samen

Deze veelzijdige keuzemogelijkheden tref je in ons gehele assortiment fauteuils. Zo behoren de tijden van ietwat oubollige Sta Op Stoelen voorgoed tot het verleden. Schitterende leersoorten en trendy kleurpaletten voeren in ons assortiment de boventoon. Daarbij is er geen enkele interieurstijl uitgezonderd. Van modern tot klassiek en van design tot landelijk: je treft het fauteuil bij Zitmaxx Wonen. Bovendien weten onze bijpassende hockers je interieurstijl feilloos aan te vullen. Ditzelfde geldt voor onze poefs. Al dan niet uit dezelfde meubellijn als de fauteuils weten deze sfeermakers je living smaakvol te accentueren. Voeg her en der wat sierkussens toe en je comfortzone is compleet.