Industriele salontafel
✓ Industriele salontafel voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie industriële salontafels
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14

Creëer met een industriële salontafel een robuuste woonlook

De industriële salontafel is ongekend populair en dat is niet zonder reden. Met deze tafels creëer je een robuuste, eigentijdse woonlook. Dit is dan ook waarom Zitmaxx Wonen een zeer uitgebreide collectie aan deze salontafels aan het assortiment heeft toegevoegd. Daar komt bij, dat je bij ons verzekerd bent van de laagste prijs. Ongeacht welke vorm je ideale tafel moet hebben. Zo kun je bij ons voordelig terecht voor tafels in industrieel design die rond zijn, vierkant, ovaal en rechthoekig. Door in het keuzemenu de gewenste afmetingen te selecteren ben je altijd van tafelsucces verzekerd.

Industriële salontafel in diverse vormen, afmetingen en kleuren

De industriële interieurstijl biedt veel keuzemogelijkheden. De materiaalkeuze alleen al is zeer divers. Zo kun je kiezen voor zowel hout als steen, metaal of glas. Daarbij is er de mogelijkheid om een industriële salontafel in één soort materiaal te kiezen of een combinatie van verschillende materiaalsoorten. Dit geeft nog meer accent aan de trendy en eigentijdse industriële woonlook. Naast de materiaalsoorten, zijn er ook volop kleurmogelijkheden. Vaak wordt hierbij gekozen voor een donkere poot met een lichter gekleurd tafelblad. Het contrast kan vervolgens extra benadrukt worden door te kiezen voor een andere vorm van het tafelblad ten opzichte van het onderstel.

Bijpassende bijzettafels en ander meubilair

Om de industriële woonlook volledig naar voren te laten komen, kun je bij Zitmaxx Wonen ook kiezen voor bijpassende bijzettafels. Dit geeft nog meer uitstraling aan de industriële salontafel die je kiest. Datzelfde is het geval voor andersoortig meubilair dat in dezelfde stijl is vormgegeven. Om deze reden kun je op onze site op verschillende merken filteren. Kies bijvoorbeeld een kast of een ander meubelstuk uit dezelfde collectie van een bepaald merk. Op die manier creëer je een prachtig geheel in je woonkamer met een uitgesproken look.

Terug naar boven