Glazen salontafel
✓ Glazen salontafel voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie glazen salontafels

Een glazen salontafel als eyecatcher in elke living

Met een glazen salontafel zet je een eyecatcher van jewelste neer, welke woonstijl je ook hebt. Bij Zitmaxx Wonen kun je hiervoor te kust en te keur. We hebben een grote veelzijdigheid aan keuzeopties voor je in huis. Denk daarbij naast het tafelblad van glas bijvoorbeeld aan het materiaal van de tafelpoten en de vormgeving. Zo hebben we niet alleen ronde exemplaren voor je in het assortiment, maar ook vierkante en zelfs rechthoekige salontafels met glazen tafelbladen. Op onze site filter je eenvoudig al je voorkeuren.

Glazen salontafel met ruime keuze aan vormgeving en afmetingen

Als je zoekt naar een heuse eyecatcher in je living dan realiseer je dit gegarandeerd met tafels met een glazen blad. Je selecteert op de site van Zitmaxx Wonen precies de glazen salontafel die bij je interieurstijl past. Doe dit bijvoorbeeld door te kiezen voor een rond, vierkant of rechthoekig exemplaar. Vervolgens kun je filteren op afmetingen zodat je zeker weet dat de tafelvorm van je voorkeur perfect aansluit bij de rest van je meubilair. Datzelfde geldt voor het selecteren op verschillende merken.

Tafelpoten in diverse materiaalsoorten

Naast het selecteren van een meubellijn van een bepaald merk, kun je ook kiezen van welk materiaalsoort de poot van je glazen salontafel gemaakt moet zijn. Heb je bijvoorbeeld een landelijke woonstijl, dan zijn tafelpoten van hout wellicht precies waar je naar op zoek bent. Heb je een moderne of industriële woonlook? Filter dan op metalen poten en je zult aangenaam verrast zijn door het ruime keuzearsenaal. Wil je graag persoonlijk advies bij de keuze voor je ideale glazen salontafel? We nodigen je van harte uit om langs te komen in onze winkel in Ter Aar (Zuid-Holland). Onze behulpvriendelijke medewerkers staan al voor je klaar om je van dienst te zijn met hun interieurkennis.

Terug naar boven