Eén op één advies door een styliste?
Ben je nog zoekende naar welk interieur het meest passend is voor jouw woonruimte? Plan een afspraak met een van onze stylisten! Samen met jou kijken zij naar de beste afmetingen, opstellingen en kleurcombinaties voor jouw droominterieur.
Nu 75,- Je krijgt het bedrag bij aankoop terug in een tegoedbon
Interieur Meubels uitzoeken met onze styliste
42.500+ Tevreden klanten
Stappenplan
appointment
Plan een afspraak
chat
Kennismaking en gesprek
sketch
Uitzoeken van jouw droommeubels
advice
Bespreken afmetingen en plattegrond
time
Kleuradvies
order
Bestelling & bezorging
Eén op één advies door een styliste?

Route naar de showroom nodig?

Google Maps arrow-right
Ontmoet een van de stylisten
Ontmoet een van de stylisten
Voor een optimale voorbereiding zorg je voor een plattegrond met de afmetingen van de woonruimte. Maak vooraf enkele foto's van de ruimte waar je advies over wilt. Verzamel zoveel mogelijk impressiebeelden, kleuren, materialen en stijlen die je mooi vindt.
cup
Gratis koffie
pencil
Deskundige stylisten
pencil
Interieurplan op maat

De showroom

Zitmaxx Wonen is de go-to woonwinkel van Nederland voor woongeluk en leefplezier. Van het creëren van 'little smile moments' tijdens de (advies)-gesprekken, tot het voelen en vieren van dat 'Hoera'-moment door het kunnen vinden en sluiten van die ultieme aankoop. Dit is waar voorbereiden, onderhandelen en gunnen bij elkaar komen om samen het meeste mogelijk te maken. Want het succes van onze klanten, is ons succes.
De showroom
plus
Boek je interieuradvies afspraak
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak in onze winkel.