Alles over de woonstijl
Japandi
Japandi is een populaire woonstijl die elementen van zowel de Japanse als de Scandinavische cultuur combineert. Het resultaat is een minimalistische en rustgevende esthetiek die de nadruk legt op functionaliteit, eenvoud en natuurlijke materialen. De Japandi-stijl maakt gebruik van neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart, gecombineerd met warme houttinten en subtiele accenten van aardse kleuren. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout of bamboe draagt ​​bij aan de organische en warme uitstraling van deze stijl. Japandi gaat ook over het creëren van een gevoel van rust en kalmte in huis, door middel van zachte verlichting, het minimaliseren van rommel en het introduceren van planten en andere natuurlijke elementen.

Wij adviseren je graag over deze stijl door één van onze stylisten

Shop The Look

Kleurenpallet van Japandi

“Woonstijlen zijn de manier waarop mensen hun interieur inrichten en decoreren om een bepaalde sfeer en stijl te creëren. Er zijn tal van verschillende woonstijlen, variërend van klassiek en traditioneel tot modern en minimalistisch.“
Wil je weten hoe wij deze stijl in jouw woning kunnen vormgeven?
Onze stylisten vertalen met veel passie jouw woonwensen naar jouw droominterieur. Met passende maar ook vooral verrassende meubelcombinaties, kleur- en materiaaladvies creëren we van jouw huis weer een thuis!
cup
Kom gezellig jullie wensen bespreken onder het genot van een kopje koffie.
pencil
Onze experts gaan samen met jou deze wensen vertalen naar een passende woonstijl.
Wil je weten hoe wij deze stijl in jouw woning kunnen vormgeven?

Shop op woonstijl