Kenzo

Merklogo

Kenzo creëert zitmeubelen met een eigenwijs karakter die de perfecte sfeer neerzetten in jouw interieur. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en design.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Kenzo is een Nederlands lifestyle en zitmeubelbedrijf waar alleen de beste topdesigners werkzaam zijn. Door de bijzondere materiaalcombinaties waarbij trendy en traditionele kleuren gemixt kunnen worden heeft Kenzo inmiddels ook de Europese markt veroverd. Deze unieke mix in zitmeubelen is nu ook bij Zitmaxx Wonen verkrijgbaar. Bezoek onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar en laat je verrassen door deze prachtige meubeljuwelen.

Naast de bijzondere kleur- en materiaalsoortcombinaties biedt Kenzo ook een maximaal zitcomfort. Alle banken hebben een zogeheten Nosag vering. Het Engelstalige ‘no sag’ betekent ‘niet zakken’ en dat is precies waar deze banken bij Zitmaxx Wonen garant voor staan. De golvende veren zijn machinaal in de zitting geplaatst en dit maakt de Nosag vering sterk en stevig. Hierdoor kun je een Kenzo bank intensief gebruiken, zonder dat het ook maar iets aan stevigheid verliest. Verder bestaat de zitvulling uit koud-schuim met een bovenlaag van kwalitatief hoogstaande dacron watten. Alle bankframes zijn bovendien gemaakt van robuust en massief beukenhout.

Het Kenzo bankassortiment bestaat uit 3-zits-, 4-zits-, hoek- en loungebanken. Bij Zitmaxx Wonen kun je daarnaast bij veel van deze banktypes zelf de opstelling kiezen in je eigen kleursmaak en materiaalvoorkeur. Wat te denken van hoekbank Amarillo waarbij je kunt kiezen uit een stoffen of rundlederen bekleding in allerlei kleuren en opstellingsmogelijkheden. Of kies voor bankstel Butterfly. Deze kwaliteitscatcher is onder andere door de veelzijdige kleurmogelijkheden een aanrader voor ieder interieur.

Om de unieke uitstraling van de Sevn banken nog meer tot hun recht te laten komen, heeft Zitmaxx Wonen ook bijpassende stoelsoorten in het assortiment. Zo kun je poef Amarillo stijlvol combineren met de gelijknamige hoekbank. Daarnaast kun je het bijzonder mooie bankstel Regina aanvullen met een heuse loveseat. Zoek je het maximale comfort van dit kwaliteitsmerk in een fauteuil of draaistoel? Overweeg dan de Nygard: creëer zelf je ideale mix van trendy en traditionele kleuren en geniet van het maximale zitcomfort.