Eettafel industrieel
✓ Eettafel industrieel voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Industriele eettafels
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 11

Ruime keuze aan de eettafel met industrieel design

Zoek je een eettafel met industrieel design voor gegarandeerd de laagste prijs? Bij Zitmaxx Wonen hebben we een zeer uitgebreide collectie aan deze designstijl in huis. De industriële interieurstijl biedt dan ook tal van mogelijkheden qua materiaalkeuze en vormgeving. Zo zie je regelmatig hout met donkere metaalsoorten voorbijkomen maar zijn ook eettafels die volledig van hout zijn gemaakt erg populair. Zelfs tafelbladen van steen en glas ontbreken niet aan onze collectie. Kortom, neem gauw een kijkje op onze site en filter in ons keuzemenu alle eigenschappen van de eettafel die je zoekt.

De eettafel met industrieel design in elke vorm verkrijgbaar

Eén van de eerste filteropties in ons online keuzemenu is de vormgeving. Zo kun je bij ons te kust en te keur aan de eettafel in industrieel design die rond, ovaal, vierkant of rechthoekig is. Naast de vormgeving geldt hetzelfde ruime keuzearsenaal voor wat betreft de afmetingen. Selecteer eenvoudig de range waarbinnen de breedte en de diepte moeten vallen en je krijgt direct een overzicht van eettafels die hieraan voldoen. Heb je daarnaast een bepaald budget in gedachten? Dan filter je op dezelfde manier als de afmetingen de prijsrange van jouw gewenste eettafel.

Combineren met materialen en kleuren

Eenmaal de vormgeving, afmetingen en prijsrange geselecteerd, kun je filteren op de materiaaleigenschappen die jouw eettafel in industrieel design moet hebben. Er wordt vaak gekozen voor een lichthouten tafelblad met zwartmetalen onderstel, maar dat is zeker niet de enige variatie die we je bieden. Ook voor steen of glas gecombineerd met een metalen onderstel kun je bij ons terecht en datzelfde geldt voor diverse andere combinaties. Vind je het fijn om hierbij een interieuradvies te krijgen? Dan nodigen we je graag uit in onze winkel in Ter Aar (Zuid-Holland). Onze medewerkers zijn zeer ervaren en geven je advies op maat.

Terug naar boven