Easy Lifestyle

Merklogo

Easy Lifestyle is dagelijks bezig met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen. Onze passie voor meubelen kenmerkt zich door de verscheidenheid in de collecties. 

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Met Easy Lifestyle zitmeubelen kun je oneindig veel variëren. Dit komt door de combinatiemogelijkheden binnen een en hetzelfde bankstel. Hoe zit dat precies? Bij andere zitmeubelmerken heb je doorgaans de mogelijkheid om een bepaald type bankstel in een enkele andere kleur, uitvoering of materiaalsoort te kiezen. Bij Easy Lifestyle kun je dit in meervoud doen. Zo kun je de verschillende zittingen stuk voor stuk in een andere kleur bestellen. Hierdoor kun je met hetzelfde bankstel telkens een andere originele interieurlook creëren. Dit kan, maar hoeft niet. Ook voor kwaliteitsmeubelen zoals fauteuils in unikleur- en vormgeving kun je uitstekend bij dit stijlmerk terecht.

Wat meteen opvalt bij deze zitmeubelcollectie zijn de bijzondere kleuren waaruit je kunt kiezen. Schitterende pasteltinten kunnen worden afgewisseld met diverse aardetinten. Ook grijstinten laten zich hier uitstekend mee combineren. Het ruitmotief van de stoffen bekleding zorgt ervoor dat iedere combinatie tot een schitterend geheel gevormd wordt. Ditzelfde geldt voor de zitmeubelen in rundleer en kunstleer. Bovendien is ieder materiaalsoort van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Dit vind je eveneens terug in de zitvullingen: koud-schuim met een bovenlaag van siliconenvezels en soms ook veren. Samen met de zogeheten ‘nosag’ vering krijg je daarom een garantie van 5 jaar op ieder zitmeubel.

De naam van dit zitmeubelmerk is niet voor niets Easy Lifestyle. De verschillende elementen worden los geleverd en zijn eenvoudig te verschuiven tot telkens een andere combinatie. Extra mogelijkheden om te variëren tref je in de verschillende poefs die deze collectie rijk is. Met Poef Giovanni kun je je strakke interieurlook een speels accent geven. Hierbij zijn de houten poten ook nog eens in diverse kleuren leverbaar. Kom ook naar Zitmaxx Wonen in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn) en laat je inspireren door diverse opstellingen in onze 15.000 m2 tellende showroom. Onze medewerkers helpen je graag bij je keuze.