Wedgwood Home

Merklogo

De hoogwaardige vloerkleden van Wedgwood Home geven je interieur een chique en elegante uitstraling.

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Wedgwood Home staat bekend om zijn prachtige accessoires en ook zeker om zijn fraaie, stijlvolle vloerkleden. Deze vloerkleden hebben een elegantie die kenmerkend is voor dit merk en die je maar weinig elders tegenkomt. Prachtige, onderscheidende kleden die blikvangers zijn in je kamer, zonder alles te domineren. Wedgwood Home weet altijd een perfecte brug te slaan tussen opvallend en stijlvol. Dat komt niet alleen tot uiting in de mooie kleuren en subtiele prints en dessins, maar ook in de vormen. Bij veel merken vind je alleen rechthoekige of vierkante vloerkleden, maar in deze collectie zijn ook prachtige ronde exemplaren aanwezig. Niet iedereen is namelijk op zoek naar rechte vormen. Zitmaxx Wonen biedt je een prachtige collectie van enkele van de mooiste vloerkleden van dit merk.

Het zal niemand verbazen: kwaliteit heeft altijd een prijs. Voor een mooi, kwalitatief vloerkleed betaal je een aanzienlijk bedrag, maar dit moet je natuurlijk altijd naar verhouding zien. Bij Zitmaxx Wonen willen wij stijlvol wonen bereikbaar maken voor zo veel mogelijk mensen en de collectie van Wedgwood Home past perfect in deze filosofie. Hoewel dit merk absoluut toonaangevend is en vele andere merken heeft geïnspireerd, zijn de vloerkleden zeer goed geprijsd. Je hebt geen enorm budget nodig om een echt mooi, hoogwaardig kleed aan te schaffen. 

Vind je een Wedgwood Home vloerkleed dat je helemaal geweldig vindt, dan kun je het kleed van jouw keuze in de door jou gewenste afmetingen bestellen. Wij bezorgen het kleed binnen twee weken gratis bij jou thuis. Je kunt natuurlijk ook onze showroom in Ter Aar bezoeken. Hier kun je kleden met eigen ogen bekijken en natuurlijk de kwaliteit voelen. Heb je vragen, dan helpt ons team je graag. Dat geldt niet alleen voor de showroom; je kunt ons ook altijd bellen of mailen met je vragen.