Stressless

✓ Stressless producten voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Stressless
Stressless-Nordic-fauteuil-stoel

Stressless fauteuil of bank

Geïnspireerd construeren, trendprognoses samen met ambachtelijke ervaring zijn het geheim voor het maken van luxueuze banken of fauteuils, die mensen in huis hebben. Als “Innovators of Comfort”, is Stressless de nummer een op het gebied van comfort voor het menselijk lichaam en blijft het doorgaan met de ontwikkeling van de meest intuïtieve en comforttechnologie voor banken en fauteuils.

Stressless heeft deze titel verdiend door 80 jaar lang ambachtelijke ervaring - van het ontwikkelen van klassiek meubilair tot het doen van trendprognoses om het volgende prachtige design te vinden - hierdoor beseft Stressless ten diepste wat het is dat een bank of fauteuil zich verheft tot een levensstijl.

Collectie

Deze innovatie van de banken of fauteuils vormt de brandstof voor de ontwikkeling van hun en (onze) meest recente collecties, met een frisse benadering van de Stressless-stijl; de Stressless City en Stressless Metro zijn het bewijs van begrip van mondiale trends in design. Deze collecties zijn een voorbeeld voor de standaarden die Stressless toepast voor haar banken of fauteuils en waarom haar uitgebreide productontwikkelingsprocessen cruciaal zijn voor het ontwerp van de elegante banken of fauteuils, die een antwoord zijn op de unieke comfortbehoeften van jouw lichaam.