Stressless

Stressless-Nordic-fauteuil-stoel

Comfort krijgt vorm bij een Stressless fauteuil of bank.


Geïnspireerd construeren, trendprognoses samen met ambachtelijke ervaring zijn het geheim voor het maken van luxueuze banken of fauteuils, die mensen met trots in huis hebben. Als “Innovators of Comfort”, is Stressless de meester op het gebied van comfort voor het menselijk lichaam en blijft Stressless doorgaan met de ontwikkeling van de meest intuïtieve en mooie comforttechnologie voor banken en fauteuils.

Stressless heeft deze titel verdiend door 80 jaar lang ambachtelijke ervaring - van het ontwikkelen van klassiek meubilair tot het doen van trendprognoses om het volgende prachtige design te vinden - hierdoor beseft Stressless ten diepste wat het is dat een bank of fauteuil zich verheft tot een levensstijl.

Deze innovatie van de Stressless banken of fauteuils vormt de brandstof voor de ontwikkeling van hun en (onze) meest recente (Stressless) collecties, met een frisse benadering van de Stressless-stijl; de Stressless City en Stressless Metro zijn het bewijs van begrip van mondiale trends in design van Stressless. Deze collecties zijn een voorbeeld voor de standaarden die Stressless toepast voor haar banken of fauteuils en waarom haar uitgebreide productontwikkelingsprocessen cruciaal zijn voor het ontwerp van de elegante Stressless banken of fauteuils, die een antwoord zijn op de unieke comfortbehoeften van jouw lichaam.