Richmond Interiors

Merklogo

Richmond Interiors is een groothandel in luxe meubelen en accessoires. Wij zijn een familiebedrijf waar warmte, korte lijnen en flexibiliteit de hoofdrol spelen.

filter Filteren & sorteren
plus
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Richmond Interiors is een sterk interieurmerk van het familiebedrijf Spieghel Trading Company. Rond 1980 begon dit bedrijf met het importeren van antiek meubilair en accessoires vanuit met name Engeland en Frankrijk. In de jaren die volgden heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot internationale groothandel in meubels en woonaccessoires, waarbij het inmiddels ook zelf meubels produceert. Vandaag de dag is Richmond Interiors een wereldwijd bekend en gewild interieurmerk. Zitmaxx Wonen heeft daarom een ruime keuze van deze interieurtopper in het assortiment.

Wanneer je in onze 15.000 m2 tellende showroom de Richmond Interiors woningproducten ontdekt, dan valt je ongetwijfeld op dat dit merk aan iedere woonruimte heeft gedacht. Of je nu meubels en accessoires zoekt voor je eetkamer, slaapkamer, kantoor of woonkamer, voor ieder vertrek is er een schitterende combinatie verkrijgbaar. Zo is er een kast voor ieder interieurdoel. Wat te denken van de diverse buffet- en vitrinekasten voor in de eetkamer, of de prachtige dressoirsoorten voor in je living. Kies bij Zitmaxx Wonen voor robuust eiken, grenen, MDF of hippe houtsoorten in diverse kleuren.

Ook de stoelen en tafels zijn een lust voor het oog. Voor de eetkamerstoelen en eetbanken kun je bij Zitmaxx Wonen te kust en te keur. Iedere interieurstijl wordt gecompleteerd met deze juwelen van meubelstukken. Of je nu een stoffen bekleding, een rundleder zitting of een industriële uitstraling zoekt, wij bieden het allemaal en in allerlei kleursoorten. Ook de diversiteit aan tafels is indrukwekkend te noemen. Zo bieden salontafels Bobbi en Mea niet alleen een prachtige uitstraling maar ook een hoop opbergruimte door de houten kleppen die je kunt openen.

De lampen geven ’s avonds een bijzonder sfeervolle ambiance en zijn ook overdag ware pronkstukken. Kies bijvoorbeeld voor tafellamp Chrysler: een unieke lampreplica van het Chrysler Building, de bekende wolkenkrabber uit New York. Uiteraard heeft Zitmaxx Wonen ook alle unieke Richmond Interiors decoratiestukken in huis: klokken, kandelaars, vazen, oogverblindende ornamenten en zelfs de schilderijen ontbreken niet aan onze collectie.