Ovale tafel
✓ Ovale tafel voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie ovale tafels
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 5

Met de ovale tafel haal je een echte eyecatcher in huis

De ovale tafel voegt veel sfeer toe aan elke woonruimte en is daarnaast bijzonder praktisch. Bij Zitmaxx Wonen kun je terecht voor tal van variaties van dit tafelmodel. Denk daarbij aan eettafels die ovaal gevormd zijn maar ook aan salontafels en zelfs uitschuifbare tafels. Omdat niet alleen interieurstijlen kunnen verschillen maar ook de afmetingsmogelijkheden in een specifieke woonruimte, hebben we een uitgebreide collectie voor je samengesteld. In ons online keuzemenu selecteer je gemakkelijk alle eigenschappen waaraan jouw gewenste tafel moet voldoen. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Ter Aar (Zuid-Holland).

Een ovale tafel die perfect in je woonruimte past

Als je naar het keuzemenu op onze website gaat, zie je welke eigenschappen je allemaal kunt selecteren voor je ideale ovale tafel. Voor de perfecte afmetingen in je woonruimte kun je bijvoorbeeld beginnen door de gewenste breedte- en diepterange te selecteren. Zodra je dit hebt gedaan, krijg je ons complete assortiment aan ovaalvormige tafels in beeld. Daarnaast heb je misschien voorkeur voor een bepaalde materiaalsoort van het tafelblad. Ook dit kun je snel en eenvoudig filteren in ons online keuzemenu. Datzelfde geldt voor het materiaal van de tafelpoot. Kies bijvoorbeeld voor een houten blad in een lichte kleur met een onderstel van donkergekleurd metaal.

Meubilair van hetzelfde merk

Naast de afmetingen en materialen van zowel het tafelblad als de -poot, kun je ook op een bepaald meubelmark selecteren. Voorbeelden hiervan zijn kwaliteitsmerken als Richmond Interiors, Livingfurn en Lamulux. Deze filteroptie is handig als je al meubilair van een bepaald merk hebt en je ovale tafel hier naadloos op aan moet sluiten. Daarbij maakt het niet uit of je nu een eettafel of een salontafel met ovaal tafelblad zoekt: voor beide ovale tafelsoorten kun je bij Zitmaxx Wonen te kust en te keur.

Terug naar boven