Ovale tafel

  • Ovale tafel voor de laagste prijs
  • Uitgebreide collectie ovale tafels
Product weergave 2 | 1

Met de ovale tafel haal je een echte eyecatcher in huis

De ovale tafel voegt veel sfeer toe aan elke woonruimte en is daarnaast bijzonder praktisch. Bij Zitmaxx Wonen kun je terecht voor tal van variaties van dit tafelmodel. Denk daarbij aan eettafels die ovaal gevormd zijn maar ook aan salontafels en zelfs uitschuifbare tafels. Omdat niet alleen interieurstijlen kunnen verschillen maar ook de afmetingsmogelijkheden in een specifieke woonruimte, hebben we een uitgebreide collectie voor je samengesteld. In ons online keuzemenu selecteer je gemakkelijk alle eigenschappen waaraan jouw gewenste tafel moet voldoen. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Ter Aar (Zuid-Holland).

Een ovale tafel die perfect in je woonruimte past

Als je naar het keuzemenu op onze website gaat, zie je welke eigenschappen je allemaal kunt selecteren voor je ideale ovale tafel. Voor de perfecte afmetingen in je woonruimte kun je bijvoorbeeld beginnen door de gewenste breedte- en diepterange te selecteren. Zodra je dit hebt gedaan, krijg je ons complete assortiment aan ovaalvormige tafels in beeld. Daarnaast heb je misschien voorkeur voor een bepaalde materiaalsoort van het tafelblad. Ook dit kun je snel en eenvoudig filteren in ons online keuzemenu. Datzelfde geldt voor het materiaal van de tafelpoot. Kies bijvoorbeeld voor een houten blad in een lichte kleur met een onderstel van donkergekleurd metaal.

Meubilair van hetzelfde merk

Naast de afmetingen en materialen van zowel het tafelblad als de -poot, kun je ook op een bepaald meubelmark selecteren. Voorbeelden hiervan zijn kwaliteitsmerken als Richmond Interiors, Livingfurn en Lamulux. Deze filteroptie is handig als je al meubilair van een bepaald merk hebt en je ovale tafel hier naadloos op aan moet sluiten. Daarbij maakt het niet uit of je nu een eettafel of een salontafel met ovaal tafelblad zoekt: voor beide ovale tafelsoorten kun je bij Zitmaxx Wonen te kust en te keur.

Recent door jou bekeken

Tafels als basis voor je interieur

Tafels doen dienst als meubelstukken voor verschillende doeleinden. Zo zijn er in iedere woning vaak meerdere exemplaren te vinden. Meestal zijn er de eettafels voor in de keuken en salontafels in de living, al dan niet aangevuld met hoektafels of bijzettafels. Iedere tafel heeft zo zijn eigen functie. Maar wist je dat je interieuruitstraling ook voor een groot deel bepaald wordt door je tafelkeuze? Sterker nog, een tafel geldt als basiselement voor je woonstijl. Het verdient dus aanbeveling hier de nodige aandacht aan te besteden. De collectie van Zitmaxx Wonen helpt je hierbij.

Diversiteit aan tafelstijlen

De tafels van Zitmaxx Wonen zijn stuk voor stuk vervaardigd door de beste meubelmerken, zoals Scandi, By-Boo, High Gloss en Richmond Interiors. Wij bieden bovenal topkwaliteit voor scherpe tarieven. Daarnaast kunnen we bogen op tal van tevreden klanten die ons prijzen om ons ruime keuzepallet. Iedere interieurstijl is in veelvoud vertegenwoordigd. Zo vind je bij ons tafels voor zowel de industriële en moderne woninglook als de landelijke en klassieke interieuruitstraling. Ook wanneer je net even wat anders wilt kun je voor de unieke touch bij ons te kust en te keur.

Specifieke tafelsoorten

Naast de gebruikelijke tafelsoorten prijken eveneens bijzondere en specifieke tafels in ons assortiment. Wat bijvoorbeeld te denken van boomstamtafels? Hiermee creëer je een prachtige robuuste en natuurlijke uitstraling waar je geweldig mee kunt combineren. Bovendien hebben we ook een ruime keuze aan buitentafels. Het tuintafelmerk Studio 20 verdient voor iedere tafel de originaliteitsprijs. Zo heeft Tuintafel Etna brander standaard een sfeerhaard ingebouwd gekregen.

Vormen en afmetingen

Ook qua vorm zet je met tafels een bepaalde basis in je interieur neer. Uiteraard kun je bij Zitmaxx Wonen terecht voor rechthoekige en vierkante tafels. Daarnaast bieden wij ook ronde en ovalen tafels die uitstekend bij een interieur met veel rondingen passen. Op onze site kun je op de productpagina’s alle specificaties vinden zoals afmetingsmogelijkheden, materiaalsoort en kleurkeuze. Liever een persoonlijk advies? Kom dan naar onze showroom in Ter Aar. Onze interieuradviseurs staan je graag met raad en daad terzijde.