Lamulux

✓ Lamulux voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Lamulux
Lamulux, Maxfurn, meubelen

Lamulux

Wat is Lamulux van het merk Maxfurn (By Pure Allure Furniture)?
Lamulux producten van Maxfurn worden gemaakt van meubelpanelen afgewerkt met soort gelijk materiaal als dat van een laminaat vloer. Van ontworpen unieke decors met haptiek worden diverse prachtige en zeer sterke meubel series gecreëerd waardoor Lamulux van Maxfurn aanvoelt als hout maar is vervaardigd van het onderhoudsvrije Lamulux (PVC). Daar waar onze klanten steeds meer kiezen voor "beleving" boven materiaalgebruik, is Lamulux een geweldig alternatief welke verkrijgbaar is in meerdere kleuren, afmetingen, modellen en afwerkingen.


De voordelen van Lamulux zijn:
  • Een unieke uitstraling 
  • Hogere krasvastheid, kleurvastheid, slijtvastheid en stootvastheid
  • Sterkere stootbestendigheid
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Voelt aan als massief hout, maar gemaakt van PVC
  • Softclose op deuren
  • Randen en hoeken zijn kindvriendelijk afgewerkt (klein beetje rond)
  • Milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke afwerking
     

Waar begint de historie van Maxfurn

Maxfurn is opgericht in 1986 en was aanvankelijk werkzaam onder de namen Fonkel Meubelmarketing, Sprankel Meubel en Kastel Meubel. Sinds 2007 opereert zij onder de naam Maxfurn. De kernactiviteiten bestaat uit het continu ontwikkelen en realiseren van vlot verkopende meubelproducten ten behoeve van de Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse meubelmarkt. Hoge kwaliteit, perfecte service en een goede nazorg maken een vast deel uit van de marktstrategie bij Maxfurn.

Ruim 30 jaar ervaring

Maxfurn is al 30 jaar een succesvol bedrijf in zitmeubelen, stoelen, kasten en tafels. Deze meubelen voldoen aan de behoeften van de brede middenklasse consumenten, waarbij Maxfurn de prijs-kwaliteit verhouding voortdurend centraal stelt. Tevens is het de uitvinder van “LAMULUX” producten, van modern tot eigentijds.

Eigen collectie

Als meubelfabrikant werkt Maxfurn continu aan een fris en eigentijds assortiment. Er wordt gebruik gemaakt van moderne productiemethoden. Productlijnen worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit-prijsverhouding alsook flexibiliteit waardoor vele producten zeer klant-specifiek kunnen worden aangeboden. En elke fase in het productieproces wordt nauwkeurig gevolgd door de eigen kwaliteitscontroleurs.