Lamulux

✓ Lamulux voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Lamulux
Lamulux, Maxfurn, meubelen

Onderhoudsvrije kwaliteitsmeubelen?

Ontdek de voordelen van Lamulux Lamulux meubilair wordt vervaardigd uit meubelpanelen die afgewerkt zijn met hetzelfde materiaal als dat van een laminaatvloer. Deze uitermate degelijke PVC-soort biedt iedereen een maximale meubelbeleving tegen minimaal onderhoud. Wie wil dat nu niet? Bij Zitmaxx Wonen hebben we een ruim assortiment Lamulux meubelen van het merk Maxfurn in huis. Maxfurn is een bedrijf dat zich focust op het continu ontwikkelen van goedverkopende meubelstukken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Alle Maxfurn meubelproducten, waaronder de Lamulux varianten, kenmerken zich doordat ze stuk voor stuk innovatief en eigentijds zijn.

Topkwaliteit met unieke uitstraling

Door de zeer sterke kwaliteit van Lamulux bieden deze meubels veel voordelen. Zo behoudt het meubelstuk veel beter de kleur en wordt tegelijkertijd een optimalere krasvastheid en slijtvastheid geboden. Daarnaast hebben deze meubelen een sterkere stootbestendigheid en zijn randen en hoeken kindvriendelijk afgewerkt. De Lamulux meubelen bij Zitmaxx Wonen voelen aan als massief hout, maar zijn gemaakt van PVC. Hierdoor zijn ze snel en eenvoudig te onderhouden. Bovendien zijn de deuren van dit prachtige meubelassortiment allemaal voorzien van soft-close.

Woonkamer- en slaapkamercomfort

Het Zitmaxx Wonen assortiment van Lamulux meubilair is zeer divers. Zo is er volop keuze aan kasten en tafels van dit materiaalsoort, maar tref je in onze showroom in Ter Aar ook industriële meubels van Lamulux. Daarmee zijn we er nog niet, want ook voor in de slaapkamer kun je kiezen uit verschillende commodes die met dit topmateriaal gemaakt zijn.

Niet van hout te onderscheiden

We noemden het al eerder, maar Lamulux is niet van houten meubilair te onderscheiden. Dit geldt zowel voor de uitstraling als voor het gevoel: als je deze meubels aanraakt voelt het alsof je over een houten meubelstuk wrijft. Hierbij is bovendien gedacht aan verschillende houtlookuitstralingen. Met de bergkast Grassano Focus kies je voor een robuuste variant, terwijl dressoir Maison Selection 2 ieder designinterieur vervolmaakt.