Lamulux

Merklogo

Lamulux producten worden gemaakt van meubelpanelen afgewerkt met een soortgelijk materiaal als dat van een laminaat vloer. Dat maakt onze producten betaalbaar en onderhoudsvrij.

filter Filteren & sorteren
plus
Materiaal chevron-up
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Je huis inrichten met prachtige, authentieke meubels waar het vakmanschap vanaf spat? Dat kan met Lamulux. Zitmaxx wonen biedt je een zeer grote collectie Lamulux meubelen, met hierin onder andere koffietafels, tv-meubels, kasten en tafels. Het knappe aan deze meubels is – naast dat de kwaliteit overduidelijk is – dat ze onderling sterk kunnen verschillen en er toch een duidelijke overeenkomst is. Dat is de kracht van goed ontwerp.  Ben jij op zoek naar nieuwe meubels, dan is het absoluut de moeite waard om door de collectie van dit merk te bladeren. Wie houdt van robuust meubels, kan zijn of haar hart ophalen.

Investeren in meubels van Lamulux zal niemand teleurstellen. Kwaliteit en uitstraling gaan hand in hand met duurzaamheid. Dit zijn meubels die je aanschaft om heel lang van te kunnen genieten. Veel van de meubels van Lamulux zijn bereikbaarder dan je wellicht denkt. Dit merk is dan ook een uitstekend voorbeeld van betaalbare exclusiviteit. Je interieur wordt er absoluut onderscheidend van en je tilt de uitstraling van je kamer naar een nieuw niveau, maar deze kwaliteit is wel betaalbaar. Of je nu gaat voor een eettafel, kast of meubel, in elke categorie vind je scherp geprijsde artikelen met een uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding.

In onze showroom in Ter Aar hebben wij op ruim 15.000 vierkante meter zeer veel meubelen van Lamulux staan. Hier kun je dan ook diverse items bekijken en met eigen ogen ervaren hoe prachtig de kwaliteit is. Heb je vragen over de meubels, dan helpen onze ervaren en vriendelijke medewerkers je met plezier verder. De collectie van dit merk is zo omvangrijk dat je er een complete kamer mee in zou kunnen richten. Dat is dan ook wat veel mensen doen. Vraag ons gerust om advies, daar zijn wij voor.