Industriele Tafels
✓ Industriele tafels voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Industriele tafel
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 30

Industriële tafels voor kleine genietmomentjes

Tegenwoordig leven we in een tijd waarin eten een grote rol speelt in het dagelijks leven. Op de tv zie je reclames over eten voorbij komen, op de radio hoor je de reclames voorbij komen. Wanneer je je social media pagina’s open klikt komt er ook altijd wel weer een post over eten voorbij. Hierdoor ga je nadenken wat je vanavond als je thuis komt na een dag werken graag wilt eten en hoe je hier optimaal van gaat genieten. Waar wil je nou liever genieten van je eten dan aan jouw eigen stoere eettafel? Creëer met de industriële tafels van Zitmaxx Wonen de perfecte plek om te genieten van jouw maaltijd en lekker na te tafelen.

Waarom industrieel?

Tafels vormen de basis van jouw woning. De tafels in jouw huis bepalen voor een groot deel de interieurstijl. We zien tegenwoordig steeds meer industriële tafels in woningen. Voorheen waren er ook al industriële tafels, maar deze werden vooral gebruikt in kantoren en op werkplaatsen. Inmiddels zijn deze tafels te verkrijgen in allerlei soorten hout. Dit hout wordt meestal gecombineerd met zwart metaal of ijzer. Door de combinatie van deze twee materialen komt het stoere uiterlijk tot stand. Verder zijn deze tafels makkelijk te combineren met andere interieurstijlen. Je hoeft dus niet meteen jouw hele huis aan te passen, maar kunt makkelijk alleen kiezen voor nieuwe tafels.

Diverse eettafels

De industriële eettafels zijn beschikbaar in veel verschillende varianten. Je kunt kiezen uit een rechthoekige, ronde, ovale of vierkante tafel. Ook deze vormen zijn vaak nog beschikbaar in diverse afmetingen. Zitmaxx Wonen heeft diverse stoere tafels. Je kunt dus zelf eens op zoek gaan naar welke houtsoort en lak jouw voorkeur heeft. De bladen van de tafels zijn bijvoorbeeld van de volgende houtsoorten: mangohout, eikenhout, acaciahout of teakhout. Voor het blad kun je ook kiezen of je hem liever licht of juist donker wilt hebben. Kijk voor jouw industriële eettafel eens bij het merk Soho. Deze tafels worden gemaakt van duurzaam acacia hout en geven een warme en stoere uitstraling.

Salontafels mogen ook niet missen in jouw interieur

Wanneer je lekker op de bank ligt of wanneer er mensen langs komen voor een kopje koffie of thee kan een salontafel natuurlijk niet missen. Kijk eens bij het merk Zozo voor onze industriële salontafelsets. Met deze set van tafels kun je makkelijk wisselen van inrichting. Je kunt ze netjes in een rijtje naast elkaar zetten, maar bijvoorbeeld ook wat speelser neerzetten. Het is ook mogelijk om er eentje aan je bank schuiven voor optimaal comfort. Zo kun jij makkelijk bij de tafel wanneer je lekker op je bank ligt te ontspannen. Ben jij ook nog op zoek naar een industriële tafel om jouw woonkamer net iets stoerder te maken? Kom dan eens langs bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar en bekijk de diverse uitvoeringen in onze showroom.

Terug naar boven