Ginore

Merklogo

Met ruim 100 jaar ervaring op het gebied van vloerkleden vervuld Ginore iedere interieurwens. Van welke stijl je ook houdt, wij brengen elk interieur tot leven.

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Ginore maakt tapijten met een historisch of natuurlijk tintje. Het ontwerp van de vloerkleden wordt geïnspireerd door een soms honderden jaren oude geschiedenis. Ginore is een Nederlands-Belgisch merk waarbij design voorop staat. De kleden worden ontworpen door een uniek team dat bestaat uit een binnenhuisarchitect, een expert in weeftechnieken, een trendwatcher en twee ondernemers. Deze combinatie brengt een verscheidenheid aan vloerkleden voort in stijlen van klassiek tot modern en van minimalistisch tot extravagant. Hiermee verbeter je je wooncomfort en breng je je interieur tot leven.

Alle vloerkleden van Ginore worden vormgegeven in Nederland en geweven in België. Er zijn drie collecties, namelijk de Patch collectie bestaat uit een serie kleden die je herkent aan hun subtiele vlakverdelingen met patronen en kleuren uit Perzië, Marokko en Parijs. In de Flow Collectie vind je tapijten met natuurlijke kleuren geïnspireerd door de dierenwereld en de natuur om ons heen. Deze kleden zijn licht van kleur waardoor ze een subtiele toevoeging zullen zijn aan je interieur. Als laatste is er de Geo Collectie. Deze bestaat uit een aantal vloerkleden met geometrische patronen onderbouwd door natuurlijke kleuren en tinten. Alle tapijten zijn uitgerust met een anti-slip onderlaag, zijn kleur- en slijtvast, onderhoudsvriendelijk, met de hand afgewerkt en zijn voorzien van verstevigde randen. Een tapijt van Ginore is dus van uitmuntende kwaliteit en gaat probleemloos vele jaren mee.

Ook bij Zitmaxx kun je kiezen uit een ruim assortiment Ginore vloerkleden. Je kunt oosterse sferen naar binnen wilt halen, een geometrisch patroon toevoegen aan je moderne interieur of de warme zandkleuren van de Sahara introduceren. Deze kleden stellen niet teleur en zullen je woning tientallen jaren kunnen verrijken zonder kleur te verliezen of te verslijten. Bij ons vind je een kwalitatief tapijt waarmee je je inrichting tot leven brengt, dus laat je inspireren door de kwalitatieve en romantische vloerkleden van Ginore.