Easysofa Meubelen

(23778)
Sorteren op
Sorteren op

Eigentijdse zitmeubelen van Easysofa

Easysofa is een jong en dynamisch meubelmerk dat zich dagelijks vol enthousiasme toelegt op de meest veelzijdige eigentijdse zitmeubelen. Hierbij worden de beste materialen gebruikt en inspiratie wordt gevonden op vooraanstaande meubelbeurzen. Maar daar blijft het niet bij. Er wordt bij het ontwerpen ook gekeken naar de laatste meubeltrends volgens de internationale design- en lifestylewereld. Door een intensieve samenwerking met kwaliteitspartners wordt telkens een fantastische meubelcollectie ontwikkeld. Bij Zitmaxx Wonen hebben we nu een zeer diverse keuze aan deze Easysofa designmeubelen voor u geselecteerd. Hierbij is de schitterende Easy Lifestyle lijn ruim vertegenwoordigd.

Sofa’s in jouw unieke lifestyle

Ongeacht je woninglook heeft Easysofa een enorm aanbod aan fantastische bijpassende banken in de collectie. Zo kiezen veel mensen vandaag de dag voor een industrieel interieur. Eigentijds met zowel design decoratie als robuust kwaliteitsmeubilair. Sofa Irving van de Easy Lifestyle lijn past daar uitstekend bij. Aan de binnenzijde is deze bank voorzien van grenen regels en de kwalitatief sterke nosag vering. Door de rendementsschuim zitvulling, die is afgedekt met dacron, ervaar je een zeer comfortabele zithouding. Een en ander wordt aangevuld door de kussens voor in de rug die gevuld zijn met siliconenvlokken. Deze kwaliteitskenmerken vind je uiteraard terug in alle Easysofa zitmeubelen. Datzelfde geldt voor de verschillende interieurstijlen.

Bepaal zelf materiaal, uitvoering en kleur

Een andere geweldige bijkomstigheid van het Easysofa zitmeubilair is dat je zelf bepaalt in welk materiaal, welke uitvoering en welke kleur jouw bankstel geleverd moet worden. Op de site van Zitmaxx Wonen kun je deze features eenvoudig filteren. Op de productpagina lees je vervolgens alle details. Uiteraard weten ook al onze medewerkers in Ter Aar precies tot hoever je in je keuzes kunt gaan. Een ding is daarbij zeker, we garanderen je dat je versteld zult staan over wat je allemaal zelf kunt bepalen.