Brinker

Merklogo

Met bijna 20 jaar ervaring geeft Brinker Carpets iedere kamer een extra finishing touch. Door heel Nederland zorgen wij voor exclusieve en unieke vloerkleden.

filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Brinker Carpets is een Nederlands bedrijf dat zeer succesvol is in het maken van de meest mooie karpetten. Naast een schitterende uitstraling zijn deze karpetten van bijzonder hoogwaardige kwaliteit. Exclusief en trendy zijn de karaktertrekken van Brinker Carpets. De vloerkleden worden met liefde gemaakt en dat zie je: de verschillende karpetvarianten worden op ambachtelijke wijze met de hand geweven. Hiervoor gebruikt dit karpettenmerk onder andere zuiver schapenwol van topkwaliteit. Daarnaast worden ook andere materiaalsoorten zoals katoen, viscose, kunstzijde en linnen in deze fabelachtige vloerkleden verwerkt. Niet voor niets dus dat Brinker Carpets bekend staat als dé vloerkledenleverancier van Nederland.

Omdat bijna geen woninginrichting hetzelfde is en niet iedereen dezelfde afmeting vloerkleed zoekt, heeft Zitmaxx Wonen een veelzijdige collectie van Brinker Carpets voor je samengesteld. Op de productpagina kun je aan de linkerzijde eenvoudig je ideale afmetingen filteren. Of kom langs in onze showroom van 15.000 m2 in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Hier kun je het vloerkleed van je voorkeur uiteraard zelf opmeten.

Of je je leefruimte nu in de laatste interieurtrends wilt hullen of de landelijke uitstraling van je woonkamer wilt accentueren, dit karpettenmerk laat je vinden wat je zoekt. Zo laat je met vloerkleed Vintage Turquoise het patchworkpatroon op een subtiele en bijzonder fraaie manier in een modern interieur naar voren komen. Of wat te denken van vloerkleed Comfort Beige? Dit comfortrijke karpet vult iedere woonstijl in aardetinten op prachtige wijze aan.

In de zoektocht naar je ideale karpet maak je ongetwijfeld de afweging of je nu voor een hoogpolig of laagpolig tapijt wilt gaan. Je zult in ons vloerkledenassortiment ontdekken dat beide schitterend mooi zijn. De keuze maak je vrij eenvoudig. Wil je dat je vloerkleed je vooral warmte geeft tijdens de koude wintermaanden? Kies dan voor een hoogpolig tapijt zoals vloerkleed Spider van dit karpettenmerk. Bovendien heeft het hoogpolig vloerkleed een geluiddempende werking. Ga je voor een bijzonder sfeerelement op je vloer dat volgens de laatste interieurtrends is samengesteld? Dan zijn de diverse laagpolige vintage vloerkleedvarianten echt iets voor jou.